من و شوهرم جدا از رابطه همسری باهم دیگه رفیقیم واقعا رفیقیم
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من والا زندگی مشترک نکردم ولی از طرف یه نفر ک ازدواج کرده و دوست نزدیکمه برات میگم ک با شوهرت رابطت خیلی محکم کن اصن فحش اینا بهم ندین و با فامیل شوهز درد دل نکن
اگه برمیگشتم عقب اولا بگم قطعا بهم میزدم دوما طلاهامو نمیفروختم براش سوما مث احمقا بهش محبت و توجه نمیکردم و اینکه ی زن ولخرج میشدم ک بدونه زن خرج داره
۲۹سالمه خواستگار خوب دارم ولی فکر میکنم زوده امادگی ندارم طرف چقد اصرار میکنه من میگم ن از طرفی ب خا ...
۲۹ دیگ واقع زود نیس🥴
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
به هیچ وجه قبول نمکردم با مادرشوهر تو یه حیاط باشم ب هیچ وجه. تمام بدبختی من سر همین یجا بودنه. الان اگ ۶۰ درصد خوشبختم اگ جدا بودم ۱۰۶۰ درصد خوشبخت بودم
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭