2777
2789
عنوان

خوشگلای من می‌خوام شر به پا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 63 پست
چ آشغالیه واقعا بگو من نبودم میتونستی اینکارو راه بندازی حالا فاز گرفتی

هی میگه دو ماه فرصت بده هی دوماه فرصت بده 

دیشب هم دوباره دستمو بوس کرد گفت این دوماه آخر هم فرصت بده برات جبران می‌کنم

امشب میخوام بهش بگم کار پیدا کردم ماهی ۳۰ تومن میده صد تا دوماه من فرصت دادم یدونه دوماه تو به من فرصت بده ۶۰ تومن به جیب بزنم حداقل لعنتی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میگه دو ماه فرصت بده هی دوماه فرصت بده دیشب هم دوباره دستمو بوس کرد گفت این دوماه آخر هم فرصت بده ...

شما کارمجدش نیستی بت حقوق بده.

شریکی

اخر هر ماه سود و ضررتو حساب کن و سهمتو بردار

چقد گاوهمعلومه ک درک وشعور ندارهو توقعشم خیلیه

خدا شاهده چه زندگی داشتم واسه مردم کار می‌کردم حقوقمو سر وقت میدادن از ترس اینکه شکایت نکنم چقدر منت کردن که بمونم 

اومدم با شوهرم کار کردم

پول شارژ گوشیم هم باید بگم پول بده پول بده پول بده

هی میگه دو ماه فرصت بده هی دوماه فرصت بده دیشب هم دوباره دستمو بوس کرد گفت این دوماه آخر هم فرصت بده ...

ب نظرم ی اولتیماتوم بهش بده بگو یا از فردا ب من حقوق میدی یا من جای دیگ میرم سر کار تصمیمتو بگیر

بهت افتخار میکنم خانمای مث تو ستودنی هستن من خودمم اهل شر بپا کردنم البت ن بی دلیلا.

عزیزمممم🥰💗

خدا شاهده چه زندگی داشتم واسه مردم کار می‌کردم حقوقمو سر وقت میدادن از ترس اینکه شکایت نکنم چقدر منت ...

🥲میفهمم سخته

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

خدا شاهده چه زندگی داشتم واسه مردم کار می‌کردم حقوقمو سر وقت میدادن از ترس اینکه شکایت نکنم چقدر منت ...

خیلی بامزه تعریف میکنی 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

شما کارمجدش نیستی بت حقوق بده.شریکیاخر هر ماه سود و ضررتو حساب کن و سهمتو بردار

بهش گفتم اینوووو

دااااد فریاد کرد واسم بعدشم گفت اوکی پس باید بیای محضر امضا بزنی که موقع مالیات هم شریکیم مشتری نیاد جنس خراب شه ضرر هم شریکیم شهرداری اجاره میگیره اونم شریکیم...