2777
2789
عنوان

خوشگلای من می‌خوام شر به پا کنم

996 بازدید | 63 پست

من هرجورررر شده این جنگو امشب به پا میکنم 

۲۳ سالمه از ۱۴ سالگی کار کردم شوهرم با کار کردنم مشکل نداشت تا اینکه گفت باهم کافی شاپ بزنیم تو بپز من میفروشم الان داریم همینکارو میکنیم ولی بهم حقوق نمیده

و اجازه کار کردن هم نمیده 

من فوبیای این زندگی که الان دارم رو داشتم

اوکی هنوز با شوهرم کار میکنم هرچی میخوام هم میخره دستم باید دراز باشه جلوش همیشه بدم میاااااد

ولی از فردا دارم میرم جای دیگه سرکار تک شیفت صبح هرکی راضیه خدا ازش راضی باشه هرکی راضی نیست مارو با یه خداحافظی خوشحال کنه میخوام واسه خودم پس انداز داشته باشم مسلمان برو برام پلیس بیار به درک 

من کار خودمو میکنم برام مهم نیست قانون میگه تو باید اجازه بدی من میرم سرکار مشکل داری برام پلیس بیار بزار این بره تو کارنامه ات ولی من تن به ظلم نمیدم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شجاع آفرین 👌🏻

آخه چند ماهه ازدواج کردیم خدا شاهده یکبار تا به حال پول نزده به حسابم دارم رد میدم از ۱۴ سالگی دستم تو جیب خودم بود هزار تا چیز دلم میخواد بخرم غرورم نمیزاره بگم دوتا چیز میگم همون معذبم درسته میخره ولی من همیشه فوبیای این زندگی رو داشتم

باید حقوق بده در واقع شما شریکی باهاش

نمیده میگه هی دوماه بهم فرصت بده شروع میکنم به حقوق دادنت هی دوماه هی دوماه بسه دیگه من جدا میرم سرکار

خداقوت شر بپا کن عزیزم حتی شده کتک بخوری نزار بهت زور بگه

امشب شب جنگه حتی شاید سال جنگ باشه ولی من حاضرم براش

چرا اهنگ لرستانی پلی شد تو ذهنم امشوقیامت مکنمبا صحبت حل و فصلش کنید

اون منو قانع میکنه که منتظر بمونم