واقعا چقدر ادم های این سایت میتونند بیشعور باشن؟؟ به زنی ک ی بچه هفت ماهه تو شکمشه میگید سقط کنه سر ی دعوا؟؟ لطفا وقتی تو زندگی خودتون موندید راحت نیایین بهش بگین سقط کن قرص جلوگیری بخور و طللق بگیر اخه بعضی ها چرا انقدر خودشون تو این سایت تحصیل کرده و باهوش همه چی بدون میدونن ؟؟ مگه فقط ب تحصیله من اگه اون کاربرو ببینم واقعا دعوا درست حسابی باهاش میکنم حالمون بهم خورد تو این سایت از این حجم از پرویی کاش دکمه بلاک داشت ک دیگه نتونند پست بزارن اعصابم خورد شد امیداروم اون خانم و نینی کوچولوش هرجا که هستن با ارامش خوشبختی زندگی کنند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا رفت دنبالش همون شب اخرای تاپیکش نوشته بود الان تو خونه دارم استراحت میکنم بعدشم این چ حرفیه میزنی عزیزم بلاخره اون بچه الان شکل گرفته سقطشم به خودش صدمه میزنه حالا ی دعوا کردن همه ریختن سرش قضاوت کردن
اینجا تا میای بگی شوهرم گفت به تو چه به جای راهنمایی کردن میگن فقط طلاق میگه مادرشوهرم زیاد میاد خو ...
افرین فقط بلدن تو فضای مجازی درمورد زندکی مردم تصمیم بگیرن این بدبخت کمک میخواد یکی نصیحت طلاق میکنه یکی مبگه قرص بخور سقط کن یعنی چی واقعا من قبلا کاربر خاموش بودم بهتر بود نی نی سایت
چرا رفت دنبالش همون شب اخرای تاپیکش نوشته بود الان تو خونه دارم استراحت میکنم بعدشم این چ حرفیه میزن ...
من نمیدونستم ،اما واقعا از مردی که زنشو بخاطر هرچی میگه برو بیرون نفرت پیدا میکنم مخصوصا زن حامله ،کابرا هم بخاطر همین اون نظرو دادن ،درکل اینجا همه جور نظری هست خود استارتر باید سبک سنگین کنه بعد عقلشو به کار بگیره