2777
2789

سلام بچه ها 

من‌ینفرو دوس دارم‌

سه ساله باهمیم‌ک‌خانوادم‌مخالفن موافقت نمیکنن نامزد کنیم باور کنین منم زندانی کردن که یوقت نبینمش  امروز خونمون کسی نبود گفتم بیاد ببینمش اخه باید بره خدمت🥲

ما خونمون اپارتمانیه خونه روبروییمون خودشو زده بود به نبودن کلا ادا در میاره مثلا خونه نیستم من درو باز گذاشتم اومد داخل موقع بیرون رفتنم‌تند رف اما در های اپارتمانی چشمی در دارن که از پشت در میبینن میترسم فیلم گرفته باشه با موبایل 

اخه زنه دنبال اتو هست از همه زن درستی نیست

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

خب باهوشا چی رو باید حل کنن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خانواده مخالفن

بخاطر خیلی چیزا سطح مالی اینجور چیزا 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

خب باهوشا چی رو باید حل کنن

احتمال داره فیلم گرفته باشه از چشمی در

احتمال داره فیلم گرفته باشه از چشمی در

امتحان کن ببین میشه

ولی گمون نکنم واضح باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

فیلم شاید نگرفته باشه ولی کلا انکار کن دیوار حاشا بلنده ، دفعه بعد بگو سینه خیز بیاد بره از چشمی معل ...

😂😂😂

واقعا خونہ آوردیش.. اگہ خانواده ت مےرسیدن چے؟ این اشتباهات قابل جبران نیست،اوضاع بدتر میشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

تو هیچ ازدواجی ندیدم خانواده ها مخالف باشن و دلیل شون غیر منطقی باشه. 

اگر دوتاجوون هم ازدواج کنن،  بعد عقد و عروسی به حرف خانواده ها میرسن. 

دخترجون عقل داشته باش. 

پسر غریبه و. نامحرم رو به خونه تون الکی راه نده. 

همین ادم اگر فردارپزی باهاش عروسی کنی بهت همیشه شک داره و میخواد بگه چندتاپسر اوردی خونه تون!!!!؟؟؟؟؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401