2777
2789

من می‌خوام برای المپیاد ریاضی بخونم ولی هزینه کلاس هاشم خیلی زیاده ۱۵ میلیون و ۷۰۰ بابام هم نمیده 

مامانم هم میگه ریاضی پیرت می‌کنه من نمی‌خوام دخترم مثل مریم میرزاخانی تو ۳۰ سالگی بمیره میگه به جاش برو آرایشگری چیزی یاد بگیر ولی من دوست ندارم 

در به در دنبال پولم نمی‌دونم چیکار. کنم 

از طرفی تا حالا ۵ بار استخاره گرفتم و خیلی خوب اومده تفسیرش هم نوشته بود سختی ها مشکلات زیادی داره اما به مقصود می‌رسید تورو خدا یکی بیاد رو من سرمایه گذاری کنه قسم میخورم مدال بیارم بدمش به شما 

جایی را میشناسید سرمایه گذاری کنند یه همچین چیزی ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

برو توییتر توییت بزن، اونجا ادمای بالغ زیادی هست که به این چیزا اهمیت میدن

من دیدم دختره انلاین شاپ بدلیجات داشته و گفته شهریه دانشگاهم ندارم و فروشی نداشتم، توی یه روز ۲۰ میلیون فروش کرد و همه حمایتش کردن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو توییتر توییت بزن، اونجا ادمای بالغ زیادی هست که به این چیزا اهمیت میدنمن دیدم دختره انلاین شاپ ب ...

واقعا ؟؟ 

من توییتر ندارم کسی داره برای من بزنه ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

تو مگ رشتت انسانی نیست چطوری المپیاد ریاضی میری

آره رشتم انسانیه 

اما المپیاد. ریاضی از همه رشته ها میتونی بری 

هم به ریاضی علاقه دارم هم به ادبیات توی منطقه مون رشته ی ریاضی حد نصاب نرسید باید میرفتم یه منطقه دیگه برای همین انسانی را انتخاب کردم 

واقعا ؟؟ من توییتر ندارم کسی داره برای من بزنه ؟

من فعال نیستم عزیزم

خودتبرو ثبت نام کن

برای خودت تلاش کن

نمیدونم شایدم توی یوتیوب بتونی همین کلاس ها رو انلاین ببینی

یا با هوش مصنوعی گراگ حرف بزن و راهنمایی بخواه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چ کلاسهایی لازم داری؟ و این ۱۵ تومن خرج چ چیزایی میشه

کلاس جبر و نظریه اعداد و هندسه و ترکیبات با استاد های تهران توی شهر خودمون کلاس برای المپیاد نیست هزینه کلاس هاش ۱۵ میلیون هزینه یک کتاب هایش و خودم میرم کار  میکنم درمیارم اما هزینه کلاس هاشم برام ۱۵ میلیون خیلی زیاده 

من فعال نیستم عزیزمخودتبرو ثبت نام کنبرای خودت تلاش کننمیدونم شایدم توی یوتیوب بتونی همین کلاس ها رو ...

مرسی ممنون من از یه جایی پول جور کنم حتما