2777
2789

اگرم شوهر خوبی باشه ولی زندگی نرمال نیست ...

بخاطر اینکه محیط کارشون بشددت پرتنش هست و قطعا وقتی میان خونه حسابی خسته و بی حوصله ان ....و چون تو محل کارشون باید خشک و قانونی رفتار کنن تو خونه ام همینجورن تا حدودی 

....

و مهم ترین دلیلش اینه که زندگی عادی ندارن ...مهمونی خونه اقوام درجه ۲ نمیرن ...حتی شهرای کوچیک حق ندارن بازار برن و بدتر از همه اگه پرونده قتل و...دستشون باشه تهدید میشن که خانواده قاضی یا مثلا بچه هاشونو خدایی نکرده بدزدن

یا حتی ممکنه ناخواسته حقی رو ضایع کنن ....اون موقع همش آه و ناله و نفرین تو زندگی آدمه 

قبول دارین ؟

تعداد رای : 44
نظرسنجی
آره
32
72%
نه
12
27%

اره منم از همینا میترسم واسه همین جوابم منفی یود

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پولش حلال نیس، اکثرا به ناحق رای میدن و آه مظلوم همیشه دنبالشونه، از این باید بیشتر از هر چیزی بترسی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

فرق نمیکنه تو‌هر شغلی باشی باید کارتو‌درست انجام بدی وگرنه همه جا کم کاری کنی حق الناس ولی کلا شغل سختی دارن محدودیت دارن شغلشون سخته خانماشونم باید با حجاب باشن من یکباررروی یک قاضی کراش زدم یادش بخیر  اونم خبر نداشت یک مدت ب هر بهانه ای میرفتم دادگاه🤣