2777
2789
عنوان

من فکر میکنم از قاضی ها شوهر خوبی درنمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ازدواج با وکیل ها هم خیلی بده جدی فکرش رو از سرت بیرون کن مخصوصا الان ک وکالت اشباع شده ،درآمدشو ...

وکیلی که کارش خوب باشه هیچ وقت بیکار نیست 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

پدرشم قاضی بودهمیخام فراموش کنم ولی دلم راضی نمیشهنمیدونم چیکار کنم

سخته درکت میکنم اگر همه سختی و دشمنی ها رو ب جان میخری باید بپذری ولی اون تور نمیخاد لابد کسی دیگ رو‌مدنظره با کسی دیگس منم یکی رو‌دوست داشتم اون‌منو‌نخاست رفت زن زشتی گرفت من‌کجا و‌اون کجا اینم شانس من 🥲

یه فامیل داریم قاضیه 

دقیقن هیمنطوریه اما اخلاقش با اهل خونه عالیه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

نه قبول ندارم

خیلی مواردی هم ک گفتی نیست کلا

داییم قاضیه زندگی خیلی نرمالی هم داره

تو خونه و پیش فامیل هم خیلی پر شور و شوخ طبعه و همرو میخندونه

همه جاهم سفر رفتیم شهرستان کوچیک و فلانو ایناهم مشکلی نیس

🤍

وکیلی که کارش خوب باشه هیچ وقت بیکار نیست

آره خیلی هاشون درآمد نجومی دارن 

ولی الان حتی همون معروف هاشونم گله دارن 

چون دو سال اخیر روند جذب وکلا تغییر کرده و تعدادشون زیاد شده 

حتی یه جایی خوندم وکلای قدیمی تهران میگفتن قبلا راااحت ماهی ۱۰۰ رو دیگه درمیاوردیم 

الان بیست تومن به زور