2777
2789

نصف شبم اگر گدا بیاد، دختر در را باز کنه، دست خالی نمی ره، دختر می ره تو خونه، می گه: بابا ! گدا اومده، بابا می گه برو بگو حالا وقت گدایی نیست، گدا بگه دخترم! بابت را چقدر دوست داری، برو به بابات بگو این گداهه، وضعش خرابه، دختر بیاد بگه بابا ! به خاطر  من ردش نکن، بابا حتماً کمک می کنه

امشب بگو رقیه جان ! چقدر بابات رو دوست داری، بگو ما گداها رو رد نکنه.

🖤 سالروز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیه تسلیت باد 🖤

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام پرتقال جان.خوبی عزیزم؟چند وقته فعالیت ندارین!

مامانتون چطوره؟بهتره؟ بیا یه خبر از خودت بده 

نیستی دلواپست شدم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پرتقالتامسونم‍ 

سلام نیستی؟!!!

چرا؟؟؟

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلام پرتقال جان.خوبی عزیزم؟چند وقته فعالیت ندارین!مامانتون چطوره؟بهتره؟ بیا یه خبر از خودت بده نیستی ...

سلام عزیز دلم، خوبی راز قشنگم، خانواده خوب هستن ان شالله. 

تعلیق شده بودم و رمز عبورمم فراموش کرده بودم تازه امشب دوباره تونستم ب گردم به کاربری خودم، مامان هم بهتره خدا رو شکر، آذر و دی ماه باید دوباره آزمایش بده تا مشخص بشه چه شرایطی داره بیماریش، 

خودت خوبی خواهر، بچه ها خوبن ان شاالله؟  

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیز دلم، خوبی راز قشنگم، خانواده خوب هستن ان شالله. تعلیق شده بودم و رمز عبورمم فراموش کرده بو ...

خب خداروشکر.خوش خبر باشین عزیزم

ان شاءالله که بهبودی کاملشو بدست بیارن مامان بزرگوارتون

من خیلی ازین تعلیق و اینا سر در نمیارم وقتی تاپیکاتونو چک میکردم و میدیدم که تاپیک جدید ندارین نگرانتون میشدم

پس خداروشکر که قضیه اونی که من حدس میزدم و فکر میکردم نبوده گلم

پرتقال جان  چار پنج روز شهرتون مسافرت بودیم امروز برگشتیم شهر خودمون الان یه ساعتی میشه رسیدیم خونه البته دیروز از اونجا حرکت کردیم یه شبم قم خوابیدیم و..‌.

باورکن این چند روز که اونجا بودیم همش بهتون فکر میکردم و اینکه خیلی شهرتون زیبا و خوش آب و هواست ان شاءالله نهایت لذت و از این نعمت بزرگ ببرین و همیشه ایام به کامتون باشه عزیزم ❤️🌸

خب خداروشکر.خوش خبر باشین عزیزمان شاءالله که بهبودی کاملشو بدست بیارن مامان بزرگوارتونمن خیلی ازین ت ...

عریز دلم ، خوبی خواهرم. قربونت برم که انقدر مهربونی و خونگرم عزیزم، ❤️

سلام گلم،اگه میشه به نیت یه نفر سوره ی حمد بخونید و دعا کنید حالش خوب بشه.خیلی ممنون.

سلام عزیزم به روی چشمام ، خوندم عزیزم، الهی که خدا به برکت کلام پاکش جسم و جان بیمارتون رو سلامتی بده و حالش خوب بشه 

سلام عزیزم به روی چشمام ، خوندم عزیزم، الهی که خدا به برکت کلام پاکش جسم و جان بیمارتون رو سلامتی بد ...

خیلی ممنون گلم.ان شاالله سلامت و حاجت روا و عاقبت به خیر باشین🌺

خیلی ممنون گلم.ان شاالله سلامت و حاجت روا و عاقبت به خیر باشین🌺

فدای شما دوست عزیز ❤️🌺