nave_ye_khnomonfard مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 12 عنوان رتبه برترای انسانی 38 بازدید | 4 پست بدون مشاور میشه دانشگاه دولتی قبول شد؟بگید که آره تو فضای مجازی واقعا نمیتونم به این مشاورا اعتماد کنم انگار دارم پولمو میریزم تو چاه اگه بهشون اعتماد کنم 1404/05/07 | 21:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2384 آره صد در صد میتونی ... البته بستگی به رشته ای که میخوای هم داره یکی از فامیلامون با رتبه ۴ هزار انسانی ، دانشگاه دولتی قبول شد دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
nave_ye_khnomonfard مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 12 [QUOTE=389964819]آره صد در صد میتونی ... البته بستگی به رشته ای که میخوای هم داره یکی از فامیلامون با رتبه ۴ ه ...[/QUOTEرشته ادبیات فارسی تهران میخوام
nave_ye_khnomonfard مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 12 آره صد در صد میتونی ... البته بستگی به رشته ای که میخوای هم داره یکی از فامیلامون با رتبه ۴ هزار انس ... ادبیات فارسی دانشگاه تهران میخوام از امشب شروع کنم میشه به نظرتون؟
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2384 ادبیات فارسی دانشگاه تهران میخوام از امشب شروع کنم میشه به نظرتون؟ آره صد در صد میشه ، به شرطی که خودت واسه خودت یه برنامه ریزی خوب بکنی و روزی بالای ۵ ساعت در بخونی ... اگه آزمون های قلمچی یا سنجش ثبت نام کنی هم خیلی میتونه کمک کننده باشه دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...