2777
2789
عنوان

اونایی که چند تاخواهرشوهر دارن بیان‼

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست

من که یه خواهر شوهر دارم ،سه تا برادرشوهر همشونننن بدرد نخور ... از خانواده شلوغ و سنتی و حسودم  بدم میاد و اشتباه کردم عروس اینا شدم ،من که توصیه نمیکنم بهت ،باز خودت برو ببین بشناس ،ببین این پسر ارزششو داره یا نه 

3 تا خواهر شوهر دارم دوتا شون متاهل یکیش از خودم کوچیک تر و مجرد رابطه ام نسیت به شخصیت هر کدوم خوبه اهل اهل دخالت نیستن من اصلا همسرم اجازه کوچیک ترین دخالتی به هیچکسی نمی‌ده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من دلم آرامش میخواد وحال وحوصله ی دردسر ندارم یعنی واقعا آزار واذیت دارن خواهرشوهرا درکل؟؟؟

به تعداد نیست اصلا.. خیلی سخت نگیرید.. من کلی خواهرشوهر و برادرشوهر دارم همه آدم حسابی .. فقط یه جاری موذی دارم که همه رو ذله کرده.. فقط یه نفره ولی همه رو عاصی کرده

[QUOTE=389960572]تعدادش انچنان مهم نیس  باید ببینی خانوادش چطورن  برا من ۳تا دارم خوبن آزار خاصی ندارن &nbs ...[/ آقا گویا نظر خواهرا میپرسه مثلا درازدواج بامن ولی تصمیم گیرنده خودشه میترسم بها بده بهشون وفردا دخالت کنن وآزارواذیتم کنن آخه بزم خونه ی مادروپدرش کلی خواهزشوهر دورم بشینن من رلحت نمیشم بایددهی مواظب اخلاق ورفتارم باشمو سرتاپامو بخوان براندازبراندازکنن هی حرف وسوال و‌‌‌...میترسم چون بد شنیدم میگم نکنه چون ۴ تان دردسرساز بشن

من چهارتاخاهرشوهردارم ازخاهرام بهترن، دخترامم عمه هاشونوبیشترازخالها دوست دارن،، اوفففف، به جندتاویکی نیست والله خاهرمن یکی داره شده ازپشت تلفنم زنداداشارو میچزونه البتهذخدایی ازحق نگذرم زن داداشاشم بدن،،، خواهرشوهر خوبه جاری بده جارییییی حسود بخیل زرزن،، خودمم یک عددجاریم البته🤣🤣

به تعداد نیست اصلا.. خیلی سخت نگیرید.. من کلی خواهرشوهر و برادرشوهر دارم همه آدم حسابی .. فقط یه جار ...

واقعا آخه ۴ تان اونم توو خوته هرهفته بریم خونه مادروپدرش همه همستن ومیان ورفت وآمد میشه هی بخوات حرف وسوال وتک عروس زیر ذره بینشون باشم نگرلنم دخالت کنن باز جاری حرفش رو شوهر اثر نداره ولی خواهرا ممکنه اثر کنه

من چهارتاخاهرشوهردارم ازخاهرام بهترن، دخترامم عمه هاشونوبیشترازخالها دوست دارن،، اوفففف، به جندتاویک ...

آخه جاری رو شوهر تاثیر نمیذاره ولی خواهرا ممکنه تاثیر بذارن میترسم نکرانم حسود ودخالت کن باشن زیر ذره بین شم فردا روز چون تک عروس میشم اذیت وآزارم کنن ب نطرتون باید صمیمی بود یا فاصله گرفت چون مثل هرهفته بریم خونه ی مادروپدر آقا خواهرا هم که همش هستن از جروبحث و ...نگرانم خوشبحالت خداروشکر خواهرشوهرات خواهرن برات

من ۳ تا دارم و تاحالا مشکلی نداشتیم و رفت و امد زیادی نداریم سالی ۳ یا نهایت ۴ بار رفت و امد داریم

خوشبحالت اینا مجردن وتوو خونه خواه ناخواه رفت وآمد زیاد میشه میترسم نکرانم دخالت یا آزارواذیت کنن فکرکن بری هرهفته خونه ی ناررومدر شوهرت همه خواهرا دورت کنن یا هرماه ببان خونت ۴ تا ازالان واقعا استرس گرفتم ازت سوال وجواب نمیکنن زیاد حرف بزنن زیر ذره بین باشی و بخوان بگن چ کنی ونکنی و...؟

یدونشون مجرده خیلی دخالت میکنه بستگی ب شوهرت داره چقد استقلال داره

گوسا زیاد باهاشون مشورت میکنه ولی تصمیم گیرنده خودشه من نگرانم ۴ تان میترسم دخالت کن باشن بخصوص مجردا 

شوهرت خداروشکر اجازه دخالت نمیده به خواهرش وپشتته؟باهم بحث داشتین حسوده بهت؟؟؟

واقعا؟آخه اینا ۴ تان من حال وحوصله ی شلوغی ندارم دوست داشتم خودمو شوهرمو مادروپدر شوهر م بودیم و همو ...

اره حسادت جاری ها و مقایسه تو با اونا توسط همسرت خیلی ازاردهنده تره ، خواهرشوهرات دیر یا زود ازدواج میکنن 

حتما خودت تو خانواده کم جمعیت بزرگ شدی ک شلوغی دوس نداری من عاشق شلوغی ام 🤣🥲

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من ۷ تا عمه دارم تاحالا ندیدم تو زندگیمون دخالت کنن مامانم تاحالا از هیچ کدومشون ندیدم بد بگن کلا بستگی داره شوهرت چه آدمی باشه من بابام اجازه نمی‌داد حتی مادر بزرگم که باما زندگی میکرد دخالت کنه چه برسه به بقیه

گوسا زیاد باهاشون مشورت میکنه ولی تصمیم گیرنده خودشه من نگرانم ۴ تان میترسم دخالت کن باشن بخصوص مجرد ...

اگه مشورت میکنه پس تحت تاثیرشون هست 

از رفتاراشم میتونی متوجه بشی چقد وابستس ب خواهراش 

اوایل سر دخالتاش خیلی بحث داشتیم خیلی دفاع میکرد ازش 

اره پشتمه الان ولی خواهرش باز تاحدودی دخالت میکنه تو هرچیزی 

باکه باید گفت این حال عجیب؟