بچه ها اون آقا که گفتم درتاپیک قبلی چهره ش زیاد به دلم نیست ولی آدم خیلی خوبیه ۴ تا خواهر داره ۳ تاش خونه ان!!! واااای من همیشه دوست داشتم برادرشوهر داشتم تاخواهرشوهر نهایت ۱ خواهر شوهر آخه ۴ تا 🥺🙈عزیزان کیا چند تا خواهر شوهر دارن و روابطتون چطوره به نظرتون دخالت حسودی وآزارواذیت دارن اخه میگن هر ۴ تا که فرشته نمیشن لطفا اونایی که چندتاخواهرشوهر دارن بیاید نظر بدین من نگرانم هرجقدرخوب وبامحبت باشم اونها بخوان موش بدوئونن توو زندگیم من کم جمعیت میخوام پرجمعیت اونم چند تاخواهر🤦🏾♀️لطفا بیاید از تجاربتون بگید
من که یه خواهر شوهر دارم ،سه تا برادرشوهر همشونننن بدرد نخور ... از خانواده شلوغ و سنتی و حسودم بدم میاد و اشتباه کردم عروس اینا شدم ،من که توصیه نمیکنم بهت ،باز خودت برو ببین بشناس ،ببین این پسر ارزششو داره یا نه
3 تا خواهر شوهر دارم دوتا شون متاهل یکیش از خودم کوچیک تر و مجرد رابطه ام نسیت به شخصیت هر کدوم خوبه اهل اهل دخالت نیستن من اصلا همسرم اجازه کوچیک ترین دخالتی به هیچکسی نمیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای من دلم آرامش میخواد وحال وحوصله ی دردسر ندارم یعنی واقعا آزار واذیت دارن خواهرشوهرا درکل؟؟؟
به تعداد نیست اصلا.. خیلی سخت نگیرید.. من کلی خواهرشوهر و برادرشوهر دارم همه آدم حسابی .. فقط یه جاری موذی دارم که همه رو ذله کرده.. فقط یه نفره ولی همه رو عاصی کرده
به تعداد نیست اصلا.. خیلی سخت نگیرید.. من کلی خواهرشوهر و برادرشوهر دارم همه آدم حسابی .. فقط یه جار ...
واقعا آخه ۴ تان اونم توو خوته هرهفته بریم خونه مادروپدرش همه همستن ومیان ورفت وآمد میشه هی بخوات حرف وسوال وتک عروس زیر ذره بینشون باشم نگرلنم دخالت کنن باز جاری حرفش رو شوهر اثر نداره ولی خواهرا ممکنه اثر کنه
من چهارتاخاهرشوهردارم ازخاهرام بهترن، دخترامم عمه هاشونوبیشترازخالها دوست دارن،، اوفففف، به جندتاویک ...
آخه جاری رو شوهر تاثیر نمیذاره ولی خواهرا ممکنه تاثیر بذارن میترسم نکرانم حسود ودخالت کن باشن زیر ذره بین شم فردا روز چون تک عروس میشم اذیت وآزارم کنن ب نطرتون باید صمیمی بود یا فاصله گرفت چون مثل هرهفته بریم خونه ی مادروپدر آقا خواهرا هم که همش هستن از جروبحث و ...نگرانم خوشبحالت خداروشکر خواهرشوهرات خواهرن برات
واقعا؟آخه اینا ۴ تان من حال وحوصله ی شلوغی ندارم دوست داشتم خودمو شوهرمو مادروپدر شوهر م بودیم و همو ...
اره حسادت جاری ها و مقایسه تو با اونا توسط همسرت خیلی ازاردهنده تره ، خواهرشوهرات دیر یا زود ازدواج میکنن
حتما خودت تو خانواده کم جمعیت بزرگ شدی ک شلوغی دوس نداری من عاشق شلوغی ام 🤣🥲
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
من ۷ تا عمه دارم تاحالا ندیدم تو زندگیمون دخالت کنن مامانم تاحالا از هیچ کدومشون ندیدم بد بگن کلا بستگی داره شوهرت چه آدمی باشه من بابام اجازه نمیداد حتی مادر بزرگم که باما زندگی میکرد دخالت کنه چه برسه به بقیه