بچه ها اون آقا که گفتم درتاپیک قبلی چهره ش زیاد به دلم نیست ولی آدم خیلی خوبیه ۴ تا خواهر داره ۳ تاش خونه ان!!! واااای من همیشه دوست داشتم برادرشوهر داشتم تاخواهرشوهر نهایت ۱ خواهر شوهر آخه ۴ تا 🥺🙈عزیزان کیا چند تا خواهر شوهر دارن و روابطتون چطوره به نظرتون دخالت حسودی وآزارواذیت دارن اخه میگن هر ۴ تا که فرشته نمیشن لطفا اونایی که چندتاخواهرشوهر دارن بیاید نظر بدین من نگرانم هرجقدرخوب وبامحبت باشم اونها بخوان موش بدوئونن توو زندگیم من کم جمعیت میخوام پرجمعیت اونم چند تاخواهر🤦🏾♀️لطفا بیاید از تجاربتون بگید
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه اینا ۴ تان من حال وحوصله ی شلوغی ندارم دوست داشتم خودمو شوهرمو مادروپدر شوهر م بودیم و همون ۱ خواهر ازدواج کرده ش باشوهرش وبچه هاش باشن اون ۳ تا دیگه که مجردن نگرانم آزارواذیتم کنن🥺🙈