2777
2789
عنوان

فورررییی بیاین⚠️

101 بازدید | 5 پست

اگه خودتون دامپزشکین یا دامپزشک سراغ دارین یا تجربه دارین بگین لطفا

یه کبوتر سفید رنگی چند روز هست که تک و تنها پیداش شده و خیلی پرواز نمیکنه و یک گوشه می‌نشینه؛یکی از چشماش هم کاملا مشکیه و چشم دیگش مردمک دارد و روشنه ولی سرو وضع و ظاهرش بهم ریخته و بد نیس؛ ولی زیاد هم دنبال اب و غذا نمیره ؛فقط موقعی که نزدیکش آب و غذا بذاریم و دانه هارو ببینه میاد و میخوره اشتهاشم زیاد بد نیس ولی حتما باید جلوش غذا بذاریم که بیاد بخوره؛ بنظرتون مشکلش چیه؛این علائم نشون دهنده چ بیماری ایه

اگر گیج میزنه ممکنه نیوکاسل داشته باشه با عرض معذرت رنگ مدفوعش چطوری هست

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

اگر گیج میزنه ممکنه نیوکاسل داشته باشه با عرض معذرت رنگ مدفوعش چطوری هست

والا مدفوعی ازش ندیدم😂 گیج ینی چطور؟حس میکنم اسکوله  اخه اوایل کلی به اب و اتش زدم تا راهنماییش کردم سمت خودمون تا بیاد براش غذا بریزم ؛بعدم از ادما نمیترسه اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مدفوعی ازش ندیدم😂 گیج ینی چطور؟حس میکنم اسکوله اخه اوایل کلی به اب و اتش زدم تا راهنماییش کرد ...

مریضه که پر نمیزنه و نمیترسه چون ندیدمش نمی‌دونم دقیقا چشه 😂 دیدی اگر حالش خیلی بده یه استامینوفن بهش بده ولی کبوترا معمولا نیوکاسل میگیرن الانم فصل بیماری و ایناست وبا و اینا هم زیاده از گیجی منظورم اینه که بی حاله یا همش چرت می نه و یه گوشه میشینه

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

مریضه که پر نمیزنه و نمیترسه چون ندیدمش نمی‌دونم دقیقا چشه 😂 دیدی اگر حالش خیلی بده یه استامینوفن ب ...

نمیذارن نزدیکش بشم که حتی ببریمش دکتر🥲 گفتم شاید دستی باشه که نمیترسه؛نه چرت و اینا هم نمیزنه فقط همش میشینه اینورو اونور نگاه میکنه

رنگ دوتا چشمش عجیب بود

الانم استرس گرفتم و عذاب وجدان 

حس میکنم اگه بمیره تقصیر منه 

خودمونم طوطی داریم میترسم منتقل شه به اینا

نمیذارن نزدیکش بشم که حتی ببریمش دکتر🥲 گفتم شاید دستی باشه که نمیترسه؛نه چرت و اینا هم نمیزنه فقط ه ...

اینا مریضی زیاد میارن زودتر ردش کن یا پرش بده بره