2777
2789
عنوان

خونریزی لکه ای بعداز رابطه جنسی

122 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی همچین اتفاقی براش افتاده؟ من خیلی عذر میخوام بعد رابطه همش خونریزی میکنم،تازگیا خونریزیمم دیگه بند نمیاد ،میدونین علتش چی میتونه باشه؟اوایل شاید کم میومد و دیگه قطع میشد در حد یک روز،ولی الان زیاد شده و بند نمیاد

حتما یه دکتر برو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دیواره اش اسیب رسیده برو دکتر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دلایل مختلفی میتونه داسته باشه زخم یکیشه یه دکتر برو دبگه

قبلا ک همینطور خونریزی داشتم،دکتر معاینه کرد گفت هیچی نیست،صبحم زنگ زدم ب دکتری ک تو یه شهر دیگه هست اونم گفت باید یه پاپ اسمیر بری،اگر زخم و این چیزا باشه تو معاینه معلوم نمیشه؟

ب خاطر واژن مویرگش پاره میشه یا خشن رفتار بشه این اتفاق میفته ..کیست رحمی هم یکی از دلایل خونریزی ه ...

ماه پیش سونوگرافی رفتم نه کیست نه عفونت هیچی نشون نداد،یعنی لخته بخاطر پارگی مویرگه؟ درمانی نداره؟خیلی اذیت میشم

ماه پیش سونوگرافی رفتم نه کیست نه عفونت هیچی نشون نداد،یعنی لخته بخاطر پارگی مویرگه؟ درمانی نداره؟خی ...

ب خاطر پارگی هست گفتم یکی از دلایل هست 

اگر دکتر میگه چیزی نیست احتمالا خونریزی روده یا چیز دیگه هست ..سونوگرافی داخلی انجام بده تا شکت برطرف بشه