2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

746 بازدید | 68 پست

بچه هامن یه خواهر شوهر دارم که تاوقتی مجردبود خونم رو کرده بود تو شیشه 😏توهمه ی کارامون دخالت میکرد مثلا به شوهرم میگفت نباید سیزده بدر باخانواده زنت بری بیرون (درحالیکه وقتی میرفتیم هردو خانواده باهم میرفتیم)میگفت تو مردباش فقط باما برو بیرون یا یه بار شوهرم مریض بود خونه ابجی بزرگش دعوت بودیم نتونستیم بریم بخدا یه شری به پا کرد کلی فحش پدرومادربهم داد که بخدا قسم من حتی جواب فحشاش روهم ندادم بعد ی ماه باهاش قهربودم بعدیه ماه مادر شوهرم اومد گفت تو کوچیکتری بیا باهاش اشتی کن اون غرورش اجازه نمیده بیاد اشتی کنه به احترام حرف مادر شوهر رفتم  حالا طعنه ها و زخم زبوناش بماند یعنی زندگیمو جهنم کرده بود ولی الان خودش شوهر کرده خانواده شوهر روادم حساب نمیکنه همش خونه مامانش پلاسه بعد هی دستور میده به شوهرم کارای مامانش رو انجام بده من ازاینکه دنیا اینقد به کامشه خیلی حرصم میگیره بنظرتون چکارش کنم بتمرگه سرجاش بخدا ازبی زبونی من سواستفاده میکنه

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاانتظار داره من برم خونه مامانش رو تمیز کنم بخدا وقتی اونجاییم همش من باید ضرف بشورم وای ا ش خیلی متنفرم بخدا خیلی رو اعصابمه اصلا دوس ندارم ببینمش امشب خ نه ی اونیکی ابجیش دعوتیم اونم هس حالم گرفته ست

شما سعى كن خيلى با سياست هواى مادر شوهرتو داشته باشى كه هميشه طرفدارت باشه. همينطور همسرتم طرفدارت ميشه.سياست عزيز من سياست.بعد از اونورم هرجا خواستى برو هر كارم خواستى بكن

جلوش وایسا به توهیناش جواب بده نزار بهت دستور بده  نرار بی احترانی کنه  جلو اینجور افراد فقط باید وایسی  اگه کوتاه بیای  مقصر خودتی  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

اشنباه کردی وقتی پدر و مادرتو فحش داد جوابشو ندادی من بودم دندوناشو تو دهنش خرد میکردم؛الانم سعی کن بیشتر مناسبتا با خانواده خودت باشی کلا رفت و آمدتو با خانواده خودت بیشتر کن

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.

خشت اول چون نهد معمار کج.....

کسی ک اشتباهی رو انجام میده

باید عواقبش رو هم بپذیره و عذر خواهی کنه!!!!

احترام میذاریم

پس باید احترام ببینیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان که متاهله اونا که میان خونه پدرشوهرت تو یه روز دیگه برو

اخه نمیشه شوهرم هروقت اونا اونجا باشن میگه ماهم باید بریم بامادر شوهر توی یه حیاطیم

اشنباه کردی وقتی پدر و مادرتو فحش داد جوابشو ندادی من بودم دندوناشو تو دهنش خرد میکردم؛الانم سعی کن ...

باخانواده خودم که رفت وامدم زیاده ولی بخدا مت به هیشکی بی احترامی نمیکنم خودم رو تا حد اون پایین نمیارم که فش بدم بهش