بچه هامن یه خواهر شوهر دارم که تاوقتی مجردبود خونم رو کرده بود تو شیشه 😏توهمه ی کارامون دخالت میکرد مثلا به شوهرم میگفت نباید سیزده بدر باخانواده زنت بری بیرون (درحالیکه وقتی میرفتیم هردو خانواده باهم میرفتیم)میگفت تو مردباش فقط باما برو بیرون یا یه بار شوهرم مریض بود خونه ابجی بزرگش دعوت بودیم نتونستیم بریم بخدا یه شری به پا کرد کلی فحش پدرومادربهم داد که بخدا قسم من حتی جواب فحشاش روهم ندادم بعد ی ماه باهاش قهربودم بعدیه ماه مادر شوهرم اومد گفت تو کوچیکتری بیا باهاش اشتی کن اون غرورش اجازه نمیده بیاد اشتی کنه به احترام حرف مادر شوهر رفتم حالا طعنه ها و زخم زبوناش بماند یعنی زندگیمو جهنم کرده بود ولی الان خودش شوهر کرده خانواده شوهر روادم حساب نمیکنه همش خونه مامانش پلاسه بعد هی دستور میده به شوهرم کارای مامانش رو انجام بده من ازاینکه دنیا اینقد به کامشه خیلی حرصم میگیره بنظرتون چکارش کنم بتمرگه سرجاش بخدا ازبی زبونی من سواستفاده میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جلوش وایسا به توهیناش جواب بده نزار بهت دستور بده نرار بی احترانی کنه جلو اینجور افراد فقط باید وایسی اگه کوتاه بیای مقصر خودتی
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
اشنباه کردی وقتی پدر و مادرتو فحش داد جوابشو ندادی من بودم دندوناشو تو دهنش خرد میکردم؛الانم سعی کن بیشتر مناسبتا با خانواده خودت باشی کلا رفت و آمدتو با خانواده خودت بیشتر کن
اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.