2777
2789
عنوان

مامانم بهم شک کرده

441 بازدید | 22 پست

فکر میکنه دوست پسر دارم😐😂ولی ندارم 

اصلا بهم اعتماد ندارن متاسفانه 

چیکار کنم منن

اگ حوصلتون شد بگید ک براتون تعریف کنم ک چرا این فکرو دربارم میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کنچجوری میشه اعتماد نداشته باشن؟ تابحال چیزی دیدن ازت؟

من اتاق شخصی ندارم

بخاطر همین بعضی وقتا ک نیازدارم تنها باشم میرم تو اتاقی ک برای مهمونه و حتی لامپ هم روشن نمیکنم چون تو تاریکی ارامشم بیشتره

و علاوه بر اینا من وقتی میخوام اهنگ گوش بدمم میرم اونجا

یعنی در طول روز چندباری میرم اونجا

بخاطر همین فکر میکنه میرم اونجا مثلا با دوست پسرم حرف میزنم

ن اصلا من کاری نکردم ک بهم اعتماد نداشته باشن،همیشه هم جلو چشمشونم

کلا ب من اعتماد ندارن ولی ب خواهرم خیلی اعتماد دارن

شایدم فکر میکنه از وقتی رفتم دانشگاه کسی رو پیدا کردم🤦🏻‍♀️

حالا اینا ب کنار

ب جای اینکه من از حرفش ناراحت بشم،مامانم ناراحته

هرروز ک مامانم از خواب بیدار میشه گوشیامونو میزنه شارژ،امروز دیدم فقط گوشیه منو نزده شارژ😐هرچی هم سعی میکنم تو حرفاشون شرکت کنم ی چی بهم میپرونه

من اتاق شخصی ندارمبخاطر همین بعضی وقتا ک نیازدارم تنها باشم میرم تو اتاقی ک برای مهمونه و حتی لامپ ه ...

مامانته حق داره نگرانت باشه ولی اینکه گوشیتو چک می‌کنه نرمال نیس چون وسیله شخصیه 

چن سالته شما؟

مامانته حق داره نگرانت باشه ولی اینکه گوشیتو چک می‌کنه نرمال نیس چون وسیله شخصیه چن سالته شما؟

گوشیمو چک نمیکنه ولی مطمئنم پاش برسه چک هم میکنن

بچه هم نیستم ک خیر سرم۱۹سالمه😂

گوشیمو چک نمیکنه ولی مطمئنم پاش برسه چک هم میکننبچه هم نیستم ک خیر سرم۱۹سالمه😂

خب دیگه بزرگی،سعی کن مسئولیت های زیادی رو قبول کنی که بدونه میتونی از پس خودت بر بیای ،و اگر بحث شوهر یا دوسپسر شد اصلا علاقه نشون نده 

بنظرم جواب میده😂😂