2777
2789

هم خوشگل خوش هیکلن و هر جا برن مورد توجه قرار می‌گیرند یکییش مثلا خاهرم اینطوره حالا نه اینکه حسود باشم امیدوارم همیشه موفق باشه ولی حرفم اینه بعضیا ژن خوب دارن . حالا من اینجور نیستم لب بالاییم نازکه یکم بینیم ی خورده انحراف داره و هر جایی برم هم کسی توجهی نداره علنا مامانم بهم گفته تو زشتی ولی تنها چیزی ک توش موفق بودم درسم بوده امیدوارم از طریق درس ی آدم موفقی بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لبتو ژل بزنم یکم منم چهرم همینه که تو گفتی عین خودت موهامو کمه تازه دارم پول جمع میکنم لبمو ژل بزنم به نفر و دیدم چهرش  مثل من و تو بود یکم ژل زده بود عوض شده بود

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

من اینجوری هستم هرجا میرم بعدش هی میگند بیا باهم باشیم حتی با اینکه میگم متاهلم و بچه دارم ول نمیکنندهمین امروز با دخترم رفتیم گوشی بفروشم گفت گوشیتو ده میخرم با دوتا بوس 

خب لبتو ژل بزنم یکم منم چهرم همینه که تو گفتی عین خودت موهامو کمه تازه دارم پول جمع میکنم لبمو ژل بز ...

اآره میخام لبمو ژل بزنم 

ولی از این ناراحتم ک خاهرم مادرم میگن چهره بقیه از تو بهتره یعنی من زشتم اگه کسی هم زشته نباید غیر مستقیم حتی بش گفت

اآره میخام لبمو ژل بزنم ولی از این ناراحتم ک خاهرم مادرم میگن چهره بقیه از تو بهتره یعنی من زشتم اگه ...

الان به لطف عمل و ژل کسی زشت نیست باهرجات مشکل داری عمل کن بعدشم بگواگه زشتم باشم بچه ی شمام شبیه خودتونم دیگه 

الان به لطف عمل و ژل کسی زشت نیست باهرجات مشکل داری عمل کن بعدشم بگواگه زشتم باشم بچه ی شمام شبیه خو ...

بنظر خودم اینقدر ناجور نیستم ولی چی بگم 

اتفاقا خودشون چهره های خوبی دارن مخصوصا خاهرم واقعا زیباست و زبون دراز با زبونش همه رو رام کرده ک پدر مادرم جرعت ندارن حتی تو روش چیزی بش بگن

بنظر خودم اینقدر ناجور نیستم ولی چی بگم اتفاقا خودشون چهره های خوبی دارن مخصوصا خاهرم واقعا زیباست و ...

مهم نباشه برات اگه ازنظر خودت اوکیی که عالیه توجه نکن تمرکزت روپیشرفتت و پول درآوردن باشه زیبایی واسه کسی نون و آب نمیشه و شانسم نمیاره