2777
2789

جدی جواب میده 🤣

من دوست پسرم هردفعه یه چیز بهش میدم بخوره میگه دعا ریختی توش اما اونقدری مطمئن نیستم از ازدواج باهاش چون خیلی جنس مرد رو بالاتر میدونه همش راجب کتک زدن زن حرف مبزنه  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر چه ارزشی داره که وقت و پول بدی برای دعا نویس

دوست پسرت چه پرنسسیه هاااا خیلی خود گوز پنداره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ای گ..ز بزن تک سرش بره بابا

بهش میگم چرا باید بر تو دعا بگیرم تو باید بر من دعا بگیری

چند بار عکسمونو گذاشته بودم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

دوست پسر چه ارزشی داره که وقت و پول بدی برای دعا نویسدوست پسرت چه پرنسسیه هاااا خیلی خود گوز پنداره

ن بابا دعای چی زورکی میشه مگه خودشم من ۲۰ سالمه شاید موقعیت های بهتر پیش بیاد ایشالله هزچی خدا میخواد 

من خیلی دوسش دارم اما برای ازدواج شاید مناسب نیاشه 

ن بابا دعای چی زورکی میشه مگه خودشم من ۲۰ سالمه شاید موقعیت های بهتر پیش بیاد ایشالله هزچی خدا میخوا ...

اصلا فکر ازدواج هم با این عتیقه نکن حیفی به خودت برس

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اصلا فکر ازدواج هم با این عتیقه نکن حیفی به خودت برس

نه هرچی خدا بخواد