2777
2789
عنوان

باماشین شوهرم زدم ب ی ماشین

2754 بازدید | 153 پست

دوبل بود و منو هنوز نمیتونم از دوبل در بیام یا پارک دوبل کنم اما ی ماشین جلوم بود ک زدم بهش اروم ی خورده رنگ سپرش رفت و اومد پایین قلبم داره میاد تو دهنم چون چند روز پیشم دنده عقب اومدم زدم ب دیوار ده تومن حرجش شد خیلی سرش اذیتم کرد الان اینم بهش بگم میخواد دعوام کنه از طرفیم نگم زشته مرده همسایمونه تو رو قران بیاین راهنماییم کنید بعدم که کلا اعتماد ب نفس رانندگیمو از دست دادم حس میکنم قرار نیست هیچوقت یاد بگیرم چیکار کنم دارم از استرس خفه میشم چطور ب شوهرم بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه بابا فدا سرت انقد بزنی تا یاد بگیری

دارم سکته میکنم الان گفت چرا ماشینو نبردی گفتم دوبل بود نتونستم بیام از دوبل بیرون ترسیدم بگم چ غلطی کنم خدا

عزیزم این که باید بگید بهشون راه حلی دیگه ای نیست 

اما شما برای اوایل رانندگی تا یکی دو سال حسابی فول بشید احتیاج دارید یک ماشین مدل پایین تر جمع و جوری دستتون باشه تا مرتب باهاش تمرین کنید تا باعث ایجاد خسارت نشید 

وقتی بلد نیستید از دوبل خارج بشید بلد هستید که ننشینید 

چون هم به ماشین خودتون هم دیگران آسیب وارد میشه  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم این که باید بگید بهشون راه حلی دیگه ای نیست اما شما برای اوایل رانندگی تا یکی دو سال حسابی فول ...

کاش وقتی دیدم ماشین تو دوبله سوار نمیشدم چیکار کنم الان