2777
2789
عنوان

کاشکی همسرم روز زن یه شاخه گل می داد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووسه منم همینه ولی انقدر خستم و بی حوصله دیگه هیچ چی شادم نمیکنه حتی بهترین کادو ها.همیشه از راحتی خ ...

همشون همینطورن جمع کنی هم میگن چیکارکردی خرج کنی هم میگن چیکار کردی ب دل نگیر😢

اگه هيچ وقت ازين كارا نميكنه براتون بهش بگو درسته به ادم نميچسبه اما ياد ميگيره سال ديگه انجام بده وقتي هم گرفت خيلي خودتو خوشحال نشون بده مثلا بهش پيام بده عزيزمم خيلي دلم هواتو كرده زود بيا اخه امروز ووز زنه راستي گل يادت نرهههه

اصلا هم خجالت نكش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

هنوز دير نشده 

كه شروع كردي از الان!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزه دلم عجله داریااااا. بابا فرداس.    شاید خرید بیچاره.

هر کی شوهر خودشو میشناسه.این طفلی هم مثل من میدونه هر سال روز زن نداره

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم
 انقد وضعش بد نیست که نتونه یه شاخه گل و یه تیکه طلا نگیره ،، اصلا وضع مالی هیچ ،،، تبریک بگو ب ...

عزیزم اونا که امروز گرفتن اونم تو خیابون احتمالا دوست بودن😁

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من هیچ وقت ازش انتظار ندارم دلم میسوزه بنده خداها از صبح میرن شب برمی گردن همین که کنارمه یه دنیاس همین که تچ روزای خیلی بد زندگیم کنارمه یه دنیاس هیچی ازش نمی خوام هیچی هم نمی خره چون خودم می خوام بهتر از اینه بره سورپرایز کنه ولی هرروز دعوا بشه مثل زن همسایمون هرروز جنگ هرروز دعوا هرروز بزن بزن دیروز شوهرش سورپرایز کرده سرویس گرفته همین امروز صبح ساعت نه مرده از خونه رفتنی قیامت بود 

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
 انقد وضعش بد نیست که نتونه یه شاخه گل و یه تیکه طلا نگیره ،، اصلا وضع مالی هیچ ،،، تبریک بگو ب ...

خب پس بلد نیست. باید بهش آموزش بدین ابراز علاقه و این چیزا هم نیاز به یادگیری داره. حالا یه سری خودجوش یاد می گیرن و یک سری باید بهشون یاد داد . ایرادی نداره که

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو