2777
2789
عنوان

علت گم شدن لوازم خونه😥

85 بازدید | 13 پست

سلام دوتافنجانم وپارچ ابم وچندتابشقابم گم شده دارم وسایل جمع میکنم توکارتن برای اسباب کشی همه‌ی کابینت هاگشتم تقریباهم کابینت هاخالی شد ولی وسایل پیدانشدبخوام بگم زیادخونه قبلیم هم دوران کرونابرای دخترم ماسک می‌گرفتم جلوچشمم غیب میشدچندتاتل وگیره وجورابش اونجاگم شد باکفش های شوهرم دیگه هم پیدانشدواقعانمیفهمم چی شدن😳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس یکی از مهمونهای شما دستش کجه دقت کن ببین کی همیشه به خونه ات رفت و آمد داره

هیکچس نمیاد۴سال تواین خونه ام بجزمادرپدرهای خودمون کسی نیومده توخونه قبلیم خیلی گم شد وسایل دیگه هم پیدانشدتواین خونه هم یک هفته است فهمیدم پارچ وبشقابم نیست البته دمپاییم هم پارسال یک لنگش گم شدواقعاکلافه شدم

وای قضیه داره ترسناک میشه

تواین خونه هیچ اتفاقی نیفتاده ولی خونه قبلیم تا میرفتم بالکن بیرون حمام برمیگشتم یاتلویزیون روشن میشد یا کولرگازیم دخترم هم کوچیک بودچمدبارچیزی دید حسابی ترسید۳سالش بوداونموقع وچیزهای که گم میشدن

خیلی ترسناکه مطمئنی دخترت یا همسرت تلویزیون رو روشن نمی کرد

شوهرم سرکاربوددخترم همجابامن بودکنترل کولرگازی زده بودیم دیوارمن یکباروقتی بادخترم حمام بودیم صدای تلویزیون اومدوقتی پاتوی پذیرایی گذاشتم دیدم صداش داره زیادمیشه واقعا برای چندثانیه صدای قلبم نشینیدم ازترس