2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 122 پست
من یه چیز میدونم اگه این ازدواج به صلاحت بود ابر وباد دست به دست هم میدادن درست بشه حالا که نشده مست ...

خیلی ازدواجا به خاطر دخالت‌های بیجا یا چیزای الکی به طلاق ختم شدن یعنی همه به صلاح بوده و سرنوشتشون این بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من تا آخرین لحظه تلاش کردم که رابطه شوهرم با پدرم خوب بشه و تصورش رو عوض کنم که اینجوری که فکر ...

پس وظیفه شما چیه این وسط؟؟بهش بگی میخوای بالا بکشی حقمو احترام به بزرگتر کجای زندگیت ؟ تازه خیلیا نیاز ندارن میدن به دختر وداماد پولش میده ماشین میخره ولی اجباری نیست

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

پس وظیفه شما چیه این وسط؟؟بهش بگی میخوای بالا بکشی حقمو احترام به بزرگتر کجای زندگیت ؟ تازه خیلیا نی ...

احترام احترام میاره اون ک بزرگتره مثلا پدر هست به بچه هاش احترام نزاشت ک ازش یاد بگیرن و بهش احترام بزارن به بچه هاش محبت نکرد که ازش یاد بگیرن و بهش محبت کنن فقط دنبال منافع خودش بوده و چیکار کنه ک پول بره تو جیبش وگرنه زندگی دخترش براش مهم نیس اگر مهم بود که دخترشو به خاطر وام ۳۰۰ میلیونی از شوهرش طلاقش نمی‌داد 

خب وامی که حق دختره باید توی زندگی همون دختر خرج بشه اگه ندارها کلا جهیزیه مزارع کسی مجبورش نکرده دا ...

افرین بهت  مگه خرید جهیزیه برای  تو زندگی تو نمیره میره برای دختر همسایه 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چ فکری اینکه حس داشته باشم نه همون موقع هم بیشتر حیفم میومد ک زندگیمو پاشوندن بیخودی وگرن خطبه ...

ببخشید میپرسم 

الان ازدواج دوم هست از زندگیتون راضی هستین؟ و احساس خوشبختی میکنید؟

افرین بهت مگه خرید جهیزیه برای تو زندگی تو نمیره میره برای دختر همسایه

برای زندگی کنه درسته ولی ۳۵۰ میلیون برداری فقط با نهایت ۱۰۰ میلیون جهیزیه ببری 

جا اینکه دست دوتا جوون بگیری کمکشون کنی 

الخصوص که اکثرن وام دختر برای کمک میدم به پسر و خیلی کم پیش بیاد خانواده دختر وام ببرمش چون اینجا رسمه صفر تا صد همچین با خانواده پسره از بله برون گرفته تا عروسی 

ببخشید میپرسم الان ازدواج دوم هست از زندگیتون راضی هستین؟ و احساس خوشبختی میکنید؟

اره عزیزم چن ماهه ازدواج کردم راضیم خداروشکر   فقط از خدا بخواه برات آرامش فراهم کنه دیگه خیالت راحت

اره عزیزم چن ماهه ازدواج کردم راضیم خداروشکر فقط از خدا بخواه برات آرامش فراهم کنه دیگه خیالت راحت

خداروشکر عزیزم انشالله آرامش به همه خونه ها برگرده عزیزم 

این روزا هیچ خونه ای پیدا نمیکنی با سکوت و آرامش زندگی بکنند همه به هر نحوی دارن اذیت میشن و پر از مشکلاتن

احترام احترام میاره اون ک بزرگتره مثلا پدر هست به بچه هاش احترام نزاشت ک ازش یاد بگیرن و بهش احترام ...

واقعا طلاق بخاطر پول وام خیلی مسخره هست  ومسخره تر اینه اون داماد چطور عشقش به ۳۰۰میلیون فروخت خانمی میشناسم شوهره اومد خاستگاری بابای دختره راضی نبودن بهر حال ازدواج کردن بابا لج کرد هیچی جهیزیه نخرید وپسره بخاطر عشقش همه چیز کم کم خرید الان زندگی میکنن  تایپیک قبلی پسره بخاطر جهیزیه تلوزیون ۶۰اینچ بجای پنجاه اینچ دارن جدا میشن پس عشق علاقه وجود نداره همش بخاطر پول 

برای زندگی کنه درسته ولی ۳۵۰ میلیون برداری فقط با نهایت ۱۰۰ میلیون جهیزیه ببری جا اینکه دست دوتا جوو ...

من رسوم شما نمیدونم چجوری ولی کمی گذشت خیلی خوبه بخاطر وام طلاق قایل هضم نیست الان پدرت خوشحاله جدا شدین داماد ازت جدا شد غرورش تثبیت شده براش واقعا خجالت اور بااین سنشون گذشت زیاد دشوار نیست