2777
2789

زود شات بگیر شاید نی نی یار بترکونه😂🫢

🟢هرکی با کد دعوت من ثبت نام کنه، به ازای هر برنامه ۲٠ تومن شارژ میزنم یا کارت ب کارت میکنم🟢

⭕برنامه های طلا و صرافی

✅معتبر هستن و مجوز دارن

بابت ورود و ثبت نام هدیه میدن بهتون😍

سوالم داشتین خودم راهنمایی میکنم

ملی گلد؛ ۱٠ سوت خرید میزنی، کد هدیه از اسنپ کلاب برمیداری، ۱٠ سوت دیگه خودش میده

MGBRfMYdE5VL

میلی ۵ سوت میده، قابل برداشته✅

milli-1ph1i

طلایین ۷ سوت میده، ۱٠ سوت قابل برداشته

ZGNJDQ

ازکی سرمایه ۵ سوت میده، ۱٠٠ خرید بزنی قابل برداشته، بعدش دوباره ۵٠ تومن میده

JDBGC6563

او ام پی فینکس ۵٠٠ ساتوشی معادل ۵٠هزار میده قابل برداشته✅

OBD2A4BFR

🟢هرکی با کد دعوت من ثبت نام کنه، به ازای هر برنامه ۲٠ تومن شارژ میزنم یا کارت ب کارت میکنم🟢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یکی اینجوری گفت چهل تمن شارژ میدن هکم کردن بدبخت شدم

اهااا اینم هست  شما هم حق دارید . ولی بعضیا هم راست میگن . 

بنظرم حداقل اگر نمی‌خوایم فقط گذر کنیم . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

چشم حتمااا

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂