2777
2789
هر کسی یک جور لذت میبره واقعا تو چادر قابل تحمل نیست

اهوم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
میگم همه جای ایران الان این شرایط داره فقط مختص شمال نیست که مهمان بیات با کمبود برق و آب مواجه بشید

اره مسافر بیاد نیاد قطعی برق سرجاشه خو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخش دیگه رزرو کردم دیر گفتی 😅😂

کاش راههارو ببندن. واقعا ظرفیت پذیرش افراد جدید نداریم. همش اب قطع میکنن. مردم برای کشاورزیشونم اب ندارن. چه خبر هست اخه هی میاین اینجااااااا

همه جارو کثیف میکنین و زباله میریزین. خستمون کردین بخدا. سرجاتون بمونین دیگه

ماراضی نیستیم بیاین.

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
خیلی خنده دار و بیسوادی 😂

بی سواد خودتی. نفرت انگیزم هستی.

تو اگه سطح سواد منو بدونی سکته میکنی ازجات نمیتونیی بلند شی

مزاحم

یکی نسبت به این خانم بگه ،اگه خونه شما که نمیایم،اگه نمیدونی بدون پول آب و برق و جا هم میدبم

والا ایشون سطح سوادش قذ نمیده که تمام شهر ها از خداشونه توریست جذب کنن و اقتصاد شهر و کشورشون رونق پیدا میکنه و ....

بی سواد خودتی. نفرت انگیزم هستی.تو اگه سطح سواد منو بدونی سکته میکنی ازجات نمیتونیی بلند شیمزاحم

دانشگاه رفتی درس نخوندی دیگه فقط رفتی ک بری‌.....

وگرنه از خداتم بود و....

بهر حال ....

خدا ب دلت ارامش بذه ....

دانشگاه رفتی درس نخوندی دیگه فقط رفتی ک بری‌.....وگرنه از خداتم بود و....بهر حال ....خدا ب دلت ارامش ...

اونایی که گفتی همه در شان خودت بود. انشالله خدا به تو ارامش بده که اول بفهمی بعد حرف بزنی و توهین کنی

چیزی که لایق خودته رو به کسی نگو

اون دانشگاهی که من رفتم اون درسی که من خوندم اون استادی که من باهاش پایان نامه نوشتم و چندسال کار کردم باهاش اون شغلی که من الان دارم توارزوهاتم نمیتونی داشته باشی

خدا از بیچارگی نجاتت بده