2777
2789
انزلی مرسی از راهنماییت

ماگرگانیم اتیشه 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

تورو خدا نیاید. خستمون کردید. ما اینجا واسه خودمون نه جا داریم نه برق نه اب. چی میخواید از جون ما اخه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گلستانم 

بشدت گرمه و شرجی

اگه میخوای لباس آستین بلند بردار واسه اینکه پشه بچتو نخوره

واسه این مورد فقط میتونی لباس گرم بگیری..در غیر. اینصورت نه 

متاهل💍🦋🧿خدایا خودمو همه ی وجودمو به خودت سپردم..:>>>✨️😇

نه بابا گرمه خانم جاااان

البته الان پریودم با پتو خوابیدم ولی گرمههههه سی و خورده ای هوا درجشه البته من رشتم

انزلی بدتره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

انزلی مرسی از راهنماییت

من انزلیم بشدت گرم و شرررجی بخار داغ تو هواست آدم تهوع میگیره شبها هم گرم جهنم، ما اصن بیرون نمیریم حتی شبا ،دم ساحل هم آفتاب داغ سوزان 😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تورو خدا نیاید. خستمون کردید. ما اینجا واسه خودمون نه جا داریم نه برق نه اب. چی میخواید از جون ما اخ ...

جالبه اهل مشهد و قم ،اصفهان همچین نظری ندارن 

فقط شمالیا اینقدر سر مسافر مانور میدن

به اندازه کافی همه چیز هست ،برق و آب هم سراسری، اینجا و اونجا نداره

😐🤷🏻‍♀️
جالبه اهل مشهد و قم ،اصفهان همچین نظری ندارن فقط شمالیا اینقدر سر مسافر مانور میدنبه اندازه کافی همه ...

بخدا اینجا حداقل روزی دوساعت برق میره. بعضی جاها تا۶ بار. اب بره برقم میره حتی روستاهاااااا. اگه اصفهان خوبه برید همون ور. اینجا نیایدددددددددد

شما رو به حضرت عباس نیایدددددد

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
جالبه اهل مشهد و قم ،اصفهان همچین نظری ندارن فقط شمالیا اینقدر سر مسافر مانور میدنبه اندازه کافی همه ...

باز یکی یه کامنت بی مورد گذاشت الان همه میان کل ما شمالیا رو به فحش میبندن،منکه فقط دلم میسوزه برا مسافرایی که میان چون تو این هوای جهنمی تو چادر میخوابن تصورش وحشتناکه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برق معمولا دو تا دوساعت در روز میره ،کجا برق به مقدار کافی هس عاخه؟