2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس گرم؟😂

میپزی کلا

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اونایی که گفتی همه در شان خودت بود. انشالله خدا به تو ارامش بده که اول بفهمی بعد حرف بزنی و توهین کن ...

شما اول شروع کردی،شمال هم مثل باقی جاها ی جوری شروع ب آه ناله کردی اینگار شمال کامل ارث پدریت هست ،

کاش راههارو ببندن. واقعا ظرفیت پذیرش افراد جدید نداریم. همش اب قطع میکنن. مردم برای کشاورزیشونم اب ن ...

بد تو چ پوخی هسی ک بخای تصمیم بگیری ما بیایم یا نیایم ناراضی میتونی صیکتو بزنی از شمال

کاش راههارو ببندن. واقعا ظرفیت پذیرش افراد جدید نداریم. همش اب قطع میکنن. مردم برای کشاورزیشونم اب ن ...

کجایی که اب قطعه؟حالا همه هم‌میگن وای هوای شمال پیف پیف ما صد سال دیگه نمیایم اینقد هواش بده گرونیه ولی نمیدونم اینا که میان ازکجان😅

تورو خدا نیاید. خستمون کردید. ما اینجا واسه خودمون نه جا داریم نه برق نه اب. چی میخواید از جون ما اخ ...

عجب ملک باباته؟😵🤣

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بخدا اینجا حداقل روزی دوساعت برق میره. بعضی جاها تا۶ بار. اب بره برقم میره حتی روستاهاااااا. اگه اصف ...

هرکی دلش خواست ،هرجایی دوست داشت میره♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اونایی که گفتی همه در شان خودت بود. انشالله خدا به تو ارامش بده که اول بفهمی بعد حرف بزنی و توهین کن ...

از طرز صحبتت مشخصه

ترکیه با همین تلاشش برای جذب توریست تونست خوپشو بچسبونه به اروپا و ......

اونوقت شما...

از طرز صحبتت مشخصهترکیه با همین تلاشش برای جذب توریست تونست خوپشو بچسبونه به اروپا و ......اونوقت شم ...

شما ها توریست نیستید عزیزم مزاحمید. همیشه اومدید نظم اینجارو بهم زدید همه جا رو پر زباله کردید کلیم به ما شمالی ها توهین و بی احترامی کردید . 

حالا یسریات که مجبور شدید حتی کلیپ بزارید و غلط کردن هاتون رو اونطور اعلام کنید یسریتونم کشوندیم دادگاه

هرچی از مزاحمت هایی که یسری از شماها برای ما ایجاد کردید کم گفتم والله

من دیگه جوابتو نمیدم چون فقر فرهنگی درتو بیداد میکنه. امیدوارم خداتورو به راه راست هدایت کنه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام