2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7128 بازدید | 205 پست

وقتی اومدم خونه و بخاطر دستمال های کثیفی که تو حمام و توالت بود تمام سطل زباله های خونه رو انداختم دور

هنوزم خونم سطل زباله نداره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

از اسفند یا فروردین امسال ک میدیدم شوهرم عوض شده ، انگااری حوصله نداشت و میگفت افسردم منم افسرده کرد . تا ی ماه پیش ک فهمیدم همه اینا ب دلیل خیانته و اقا دارن زیرابی میرن. دارم جدا میشم 😊 فک نکنم تا اخر عمرم دیگ از ته دل بخندم . قلبمم سوخته

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکمون کنه...ایشالا سایه ات بالای سر بچه هات باشه.و شرایط بهتر بشه.بعد از بدنیا اومدن بچه هم شوه ...

ممنون مهربون،ولی خدا کجا بود میگن قسمت هست پیشونی نوشت هست پس خدا مال مارو بد نوشت

نه بچمم به دنیا اومد بدتر شد انگار. حسودی می‌کرد من برا بچم میمردم این حرص میخورد

اصلا از اول بچه دوست نداشت از همون اول که فهمید من حامله ام دماغش آویزون شد خوشش نمیومد میگفتم خب بچه هم واسه زندگی لازمه،من عاشق بچه بودم ولی با کاراش باعث شد حوصله بچه هامو ندارم الان پسر هفت ساله ام همش میاد میگه مامان بیا بازی کنیم میگم برو خودت بازی کن حوصله ندارم

بعضی وقتا میگم کاش بچه نمیاوردم حیفه این بچه ها،میگم اگه نبودن یا کاری میکردم

خودت میدونی الان زمونه خیلی بد شده به نظر من مردی که آدم نباشه درست نباشه عشق زن و بچه تو دلش نباشه بی عاطفه و بی مسئولیت باشه حیفه براش بچه بیاری

اینجور مردا تربیت بچه رم خراب میکنن

البته من خودمو میگم شما صلاح زندگیتو بهتر میدونی

میشه بپرسم چرا ؟

وقتی میرفتیم جاییخونه رو میداد دست برادرش و دوستاش اوناهم زن می اوردن خونه

بی،شرف ها حتی دستمال های کثیفشونم جمع نمیکردن 

حتی تو توالت نوار بهداشتی هم دیدم

سطل ها رو انداختم دور دفعه بعد که خونه نبودیم کف حمام و توالت مینداختن

میخوام بگم واگذار میکنم ولی خب خدایی نیست

چون اکه بود شوهرم منو کمتر از اونا نمی دید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁