2777
2789

اینکه حسرت همه چیز به دلمون موند،نه تفریح درستی داشتیم نه پول داشتیم نه خونه زندگی درست و حسابی دیگه نمی‌دونم واسه چی باید جواب پس بدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و ناگهان بفهمی که این همون زندگی ای هست که خودت انتخابش کردی🤐😁

این دیدگاه تقریبا درست نیست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

والاع از نظر من اونی که خاورمیانه زندگی میکنه اصلا نباید جلوش حرفی از حساب بزنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بنظرم ماهایی ک زندگی سختی داشتیم خدا بهمون تو حق الله و حق نفس اسون میگیره و میگذره. ولی حق الناس رو جواب میدیم .

طبیعیم هس چون همونجور ک میخایم حقمون از بقیه گرفته بشه ، برای بقیه هم همینه و حقشون از ما گرفته میشه .

این نظر شخصیمه نمیدونم درسته یا غلط .

من که منتظرم برم قبل از اینکه سوال کنن من بپرسم 

آخه این چه زندگیه که نصیب ما شد؟؟؟؟🥺🥺🥺

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

چون خودمون انتخابش کردیم و خیلی قپی میومدیم واسه خدا که آره ما به عشقت هرکاری می‌کنیم و از یاد نمی بریم ولی حالا معلوم شد که ما بدون خدا هیچی نیستیم 

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم