2777
2789
عنوان

همسرم درمورد بچه شوخی کرد قبول دارین شوخیا حرف دل آدمان❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 59 پست

خوشم میاد همه ی مکالمه های روزانه تون رو دوست دارین با ما درمیون بزارین ما رو این همه خوشبختی محاله

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوری فکرمیکرد اولش ولی وقتی دخترام یکم بزرگ شدن دیدیم هردو عاشق من هستن میپرسیم هم کدوممونو دوس دارین هر دو میگن مامانو و اتفاقا کاملا برعکس باباشونو نمیزارن به من دست بزنه اصلا هم قبول ندارم دخترا بابایین چون دخترای من کاملا مامانین

بابا حس اینکه ممکنه به خاطر بچه خواسته که ازدواج کنه

نه بابا به خاطر بچه کجابود

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

قطعا شوخی بوده توجه میخواسته

اما با شوهرت حرف بزن بگو این شوخیا رو رابطه مون تاثیر منفی میزاره

بهش بگو رابطه مون خیلی مهمه دلم نمیخواد با حرف های از سر ناآگاهی از جنس زن خراب بشه 

شوهر منم اینجوری فکرمیکرد اولش ولی وقتی دخترام یکم بزرگ شدن دیدیم هردو عاشق من هستن میپرسیم هم کدومم ...

خب چجوری باهاشون رفتار میکنی که عاشقتن؟ منم میخوام بچه هام عاشق من باشن نه همسرم میخوام اون به من حسودی کنه

دخترا عاشق مادراشون میشن نترس ..شوهرم داشت خیسم میکرد جیق زدم دختر چاره سالم بدون اومد تو آشپزخونه ب ...

چقدر غلط املایی و تایپی داری

قبل ارسال حداقل یه ویرایش بزن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پسر اولم میگه می‌خوام با مامان ازدواج کنم. یا مامان یا هیچ کس

همیشه طرف داری منو می‌کنه.

میگه بابا من مامانمو بیشتر از تو دوست دارم.

این حرفا تو بچه ها طبیعیه

پسر کوچیکم بشدت بابایی هست. سر سفره میگه فقط کنار بابام می‌شینم. کنار بابام دوست دارم بخوابم. بابام از مامان بهتره

بچه هستن دیگه

حق دارم یا نه؟

فقط حق داری گوشی و بزاری کنار و یه چرت دم ظهری بزنی 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

خب چجوری باهاشون رفتار میکنی که عاشقتن؟ منم میخوام بچه هام عاشق من باشن نه همسرم میخوام اون به من حس ...

مادر نمونه هم نیستم والا دعواشونم میکنم میزنمشون هم وقتی حرصم بدن خب تاپیکامم بخونی متوجه میشی ولی اینکه از ته ته دلم دوسشون دارم براشون وقت میزارم محبت هم زیاد میکنم بهشون اینجوری نیست که فقط دعوا وکتک باشه

خب چجوری باهاشون رفتار میکنی که عاشقتن؟ منم میخوام بچه هام عاشق من باشن نه همسرم میخوام اون به من حس ...

خواهشا اول به بلوغ برسید، مشاوره برید،  درون تون رو درمان کنید و بعد بچه دار بشید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401