2777
2789
عنوان

با پدرم بدجوری دعوام شد

140 بازدید | 5 پست

سر اینکه به همسایه فضول چشم شور شغل منو که به سختی بعد یک سال به دست اوردمو گفته بهش گفتم نگو به این زنه چه ربطی داره شغل من چیه که هی منو با بچه هاش مقایسه میکنه 

زنه رو ببینم میخوام حرف بندازم بگم نمیدونیم از دست همسایه های فضول و حسود  چیکار کنیم سرشون از تو کار ما بکشن بیرون بخدا 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دوستان میشه. تایپیک آخرم ببینید خیلی باعث گریه و ناراحتیم ❤️🙏🥺

الان من تاپیکمو شاید کسی نظر نده بخوام پاک کنم اخه میای دعوتنامه میدی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دعوا نکن 

پدرت هم ناراحت میشه 

منطقی و مودبانه بگو پدر من خواهشا راجب زندگی شخصی مون ب کسی چیزی نگو 

با دعوا چیزی حل نمیشه و فقط ناراحتی و کدورت پیش میاد 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا نکن پدرت هم ناراحت میشه منطقی و مودبانه بگو پدر من خواهشا راجب زندگی شخصی مون ب کسی چیزی نگو با ...

هزاربار گفتم فکر کردی نگفتم از قبلم سپردم 

ب هرحال با دعوا چیزی درست نمیشه باهاش صحبت کن دوباره دلیل بیار و بگو خواهشا تکرارش نکن

میگه بالاخره میبینن میفهمن دیگ