2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن این گربه چشه

80 بازدید | 10 پست

یه گربه اومده پشت در خونه مامانم نشسته حالت دراز کشیده ولی انگار قلبش یا شکمش تند تند میزنه و لرزش یا حالت تپش تو شکمش یا قلبشه دیده میشه دهنش هم نیمه باز نگه میداره

اب دادیم نخورد 

مدام میاد غذا میدیم الان غذا حاضر نبود یه کتلت دادم 

بچه هم داره ولی الان بزرگ شدن بچه هاش فکر کنم یک ماه و نیمه باشن 

چشه این؟ چی بدم ؟ ضعف غذایی داره؟ یا مدلشونه؟

شاید گرمشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دهنش نیمه بازه یعنی احتمالا گرمشه

مثل سگها

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوی غذا میاد میاد پشت درهر چی باشه میدم بهش میخورهگرمش باشه چه کارش کنم؟ خودش بلد نیس چه کار کنه؟

تا شب درست میشه خودش

خدا خیرتون بده کمک میکنید ب حیوونا❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا شب درست میشه خودشخدا خیرتون بده کمک میکنید ب حیوونا❤

قربونت عزیزم

یعنی مشکلی نداره؟

راه میره میومیو میکنه گفتم شاید گشنه مونده ضعف کرده ولی مدام پشت دره تا کوچک ترین بویی بیاد  یا بخواییم غذا بخوریم هرجا باشه پبداش میشه منم هرچی باشه میدم بخوره الان کتلت دادم نمیدونم ضرر داره یا نه

شیر ندارم شیر معمولی بدم؟ مدام پشت دره تا میاییم یه چیزی بخوریم پشت در میومیو میکنه و غذا میخواد منم ...

شیر معمولی بده حیوان گشنه هست نون رو خرد کن باشی یکم داغ که شد بریز تو یه ظرف بهش بده گربه انتخاب می کنه از کی کمک بخواد 

قربونت عزیزمیعنی مشکلی نداره؟راه میره میومیو میکنه گفتم شاید گشنه مونده ضعف کرده ولی مدام پشت دره تا ...

نه طوریش نیست 

خودش خوب میشه