2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم رید به اعصابم

497 بازدید | 39 پست

ما کرجیم شوهرم از بیکاری چند وقته میره شمال کار میکنه تهران کار نیست کارای تأسیسات یه ساختمون رو انجام میده ما هم نمی‌بره میگه خونه اونجا گرونه اینم بگم هر چی کار کرده داده واسه من طلا خریده کارش اینجوریه هرموقع وسیله کارش صاحاب کارش می‌خره میره کار میکنه دوباره برمیگرده تا وسیله بخرن دوباره بره دیشب خواهرشوهرم میگه شمارو چرا نمی‌بره مرده نیاز داره آدم مرد رو تنها نمیزاره مرده نیاز داره تو هم باهاش برو از دیشب بهم ریختم میگه از کجا میدونی شاید اونجا زن گرفته  به سرم زده اسنپ بگیرم توی هوای گرم با نوزاد برم شمال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرت واقعا مرض داره
عزیزم نوزاد رو داخل گرما ببری تا شمال؟ بچه هلاک میشه
اگر شوهرت خیانت میکرد که اینطوری به زندگی اش نمیرسید
اون الان داره برای شما زحمت میکشه هی میره تا شمال و برمیگرده.

عزیزم خواهرشوهرت نگرانت بوده که این حرفو پشت سر داداش خودش زده. ازش بدل نگیر بیخیال زن کجا بود حالا ...

داخل ساختمان نیمه کاره میمونه چن تا هم شاگرد با خودش برده تنها نیست