2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 122 پست
خجالت زدم نکن😔😭😭😂

من خجالت زده ات نکنم خودت از خودت خجالت زده نمیشی؟😏 حله نمیکنم من ولی برو راجب کار بدت فکر کن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید همین مشکل داشتن یا نداشتم ما تعیین نمیکنیم حتی به ما چه کی تو خلوتش چه میکنه شاید خیلیا دوست ...

من به شخصه ترجیح میدم دو سال با طرف باشم بعد به خونوادم معرفی کنم

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

تازه همشونم میلیاردی درآمد دارن

تازه هیچ کدوم هم عمل های زیبایی رو قبول ندارن و ب شدت نچرال هستن و مثل ماه شب چهارده میدرخشن و هرکی ب خودش برسه رو زیبا نمیدونن 

اینجا فقط بالم لب و ضدآفتاب میشناسن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
به این سنتی نمیگن روانی و پشکل مغز میگن اینکه تا با خونوادت بری جهت آشنایی سنتیه

😂😂😂

حالا رحم کن سیسی 

ولی جدی یه چیزایی هست که میتونم مثال بزنم 

از لحاظ مذهبی اختلاف سنی یا بزرگتر بودن دختر مشکلی نداره

ولی از لحاظ سنت قدیمیا خیلی هم عیب داره !

از لحاظ مذهبی صحبت کردن با بقیه مشکلی نداره یا کار کردن دختر یا ...

ولی باورت میشه تفکر سنتی و بسته میگه نه عیب داره! دختر اصلا نباید با پسر حرف بزنه وگرنه جامعه به خطر میوفته 😵‍💫😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

تازه جلو شوهراشون حجاب نمیگیرن 😲😵‍💫

بی حیان واقعا جامعه رو به گند کشیدن😔اگه شوهرشون دلش بلرزه و به پاکی و پسرونگیش خیانت کنه چی

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

دوستی و آشنایی که به ازدواج ختم بشه نه اینکه پسره ول کنه بره با یکی دیگه این که میشه به نفع پسرا و ب ...

عزیزم علم غیب نداره که بدونه طرف خوبه یا نه بعد دو سال میبینه مناسب هم نیست ول میکنه میره 

لعنت به اون کسی که بی آبرویی فقط برا دختر میدونه

من خجالت زده ات نکنم خودت از خودت خجالت زده نمیشی؟😏 حله نمیکنم من ولی برو راجب کار بدت فکر کن

آخه من بلد نیستم شوهرمو بزایم تو راهنماییم کن چجوری😔😭😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
تازه هیچ کدوم هم عمل های زیبایی رو قبول ندارن و ب شدت نچرال هستن و مثل ماه شب چهارده میدرخشن و هرکی ...

استعمال ضد افتاب بیرنگ اون هم فقط در ماه های گرم سال 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

😂😂😂حالا رحم کن سیسی ولی جدی یه چیزایی هست که میتونم مثال بزنم از لحاظ مذهبی اختلاف سنی یا بزرگتر ...

همینکار رو کردن الان ایران به این وضع افتادن حذف زن از جامعه و دولت همچین بلایی به سرمون آورده

عزیزم علم غیب نداره که بدونه طرف خوبه یا نه بعد دو سال میبینه مناسب هم نیست ول میکنه میره لعنت به او ...

دوسالللل !؟!؟!؟برا آشنایی خوب میشه نامزد کرد اگه نخواستن جدا شدن اینجوری دیگه اسم دوستی روش نمی‌مونه دختر.اگه بعد دوسال نشناسه طرفشو هیچ وقتم نمی‌شناسه عزیز

من به شخصه ترجیح میدم دو سال با طرف باشم بعد به خونوادم معرفی کنم

دقیقا منم همینطور من خودم حتی چهار سال و نیم با همسرم تو رابطه بودم بعدش معرفی کردم به خانواده ام چون کم سن بودیم میترسیدم بیام جدیش کنم خانواده ازم ناامید شن با اینکه سنتی یا معتقد نیستن ولی دلم میخواست مطمئن باشم از اینده ام باهاش بعد بگم 

تازه هیچ کدوم هم عمل های زیبایی رو قبول ندارن و ب شدت نچرال هستن و مثل ماه شب چهارده میدرخشن و هرکی ...

وای آره 😂😂😂😂

بچه ها دکتر زیبایی خوب میشناسین بگین 😁

آخه من بلد نیستم شوهرمو بزایم تو راهنماییم کن چجوری😔😭😂

دروغ چرا من خودمم خیلی بی حیام شوهرم و نزاییدم 😔ولی خب گفتم یکی و پیدا کنم بهش گیر بدم دیگه