بعضی وقتا اینجا یه چیزایی رو زشت و بد میدونن مردم که موقعی که من نوجوون بودم هم تابوش شکسته شده بود حتی و زشت نبود 😅😂
ولی واقعا انگار تو یه کشور دیگه ان بعضیا حتیدر یک جهان دیگه ان برای مثال یکی نوشته بود با خواستگارم رفته بودیم بیرون و سنتی بوده تحت نظر خانواده ها برای اشنایی بیشتر بعد یه نفر نظر داده بود چجوری خانواده ای داری میذارن با نامحرم بری بیرون 🤡🤡🤡برای ازدواج اساتید بفرمایند که جوان ایرانی باید سر سفره عقد ببینه طرفو ؟تخم مرغ شانسیه ازدواج ؟هرچی شد شد ؟!
و هزار تا چیز دیگه که مثال زدنش ممکنه باعث دعوا بشه تو تاپیک مثال نمیزنم ،احساس میکنم کاربرایی که اینجوری میکنن فیکن میخوام دعوا راه بندازن تو سایت
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
حق میگی بابا اینا خیلی عجیبن نمیدونم شایدم برا من عجیبه حرفاشونخیلی تفکرات شون کهنه هست بیش از ح ...
افرین یکی دیگه که گفتم شاید دعوا بشه همین سیبیل بود بخدا😅من بیست و نه سالمه وقتی راهنمایی بودم دیگه همه هم کلاسیام سیبیلاشون و میزدن منم مامانم خودش گفت بیا بزنم برات اگه میخوای یعنی خیلییییی سال پیش این تابو شکسته شده چطور ممکنه اینجا هنوز یه سری بهش پایبند باشن
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه بد و خوب گاها و حتی اکثرا چیز نسبی ایه یعنینمیشه گفت چون فلان چیز از نظر من بده بقیه هم نباید ا ...
ببین یه چیزایی که به کل جامعه ربط داره شخصی نیست ولی بقیه موارد به قول شما شخصی آره حق با شماست مثل اینکه دخالت کنی تو تعداد بچه یه زوج یا این حرفا یا مسایل شخصیشون ولی راجب بی بندوباری هیچ توجیحی نیست. مثل بگن خیانت یا دوست پسر داشتن عمادیه برا یه زن متاهل خوب اوج کثافت بودنه دیگه چرا باید عادی سازی بشه که یه عده دارن عادی جلوه میدن و میگن
من ریپلای پیام چند روز پیشمو زدن که زیر پستای یه نفر کامنت گذاشته بودم بیچاره کلا چهار قلم لوازم ارا ...
یه بار یکی تاپیک زده بود از یکی توی کلاس دانشگاهمون خوشم اومده و اونم بهم درخواست اشنایی داده، بعد یکی اومده بود میگفت دانشگاه جای درسه یا ( عذر میخوام) خراب بازی
حرفات درسته ولی ۲سال ک میگی هم زیاده برا شناخت جنس خراب یا پاک زیر یکسال هم مشخص میشه لازم نیس زی ...
من برای خودم به شخصه میگم اگه مجرد بودم زیر یکسال نمیتونستم صمیمیت ایجاد کنم و خیلی نزدیک شم و ترجیح میدادم صمیمیت تا حد زیادی ایجاد بشه و عشق بعد از شناخت شکل بگیره بعد ازدواج کنم
ببین یه چیزایی که به کل جامعه ربط داره شخصی نیست ولی بقیه موارد به قول شما شخصی آره حق با شماست مثل ...
اتفاقا همون فرزنداوری بدون فکر و پشتوانه بیشترین ضربه رو به جامعه میزنه، احتمال ناهنجاری های اجتماعی توی فرزند یه خانواده بیبضاعت بیشتره و این ثابت شدهست
ببین یه چیزایی که به کل جامعه ربط داره شخصی نیست ولی بقیه موارد به قول شما شخصی آره حق با شماست مثل ...
اخه نه اینجا نه هیچ کجای دنیا خیانت و رابطه زن یا مرد متاهل طبیعی نیست همه جا یه جور رسوایی و زوال اجتماعی به حساب میاد
منظور من چیزاییه که خیلی دیگه تو جامعه بدیهی شدن مثلا دوره مادرا و مادر بزرگامون بهشون اعتقاد داشتن ولی اینجا هنوز یه عده فک میکنن همه باید اونجوری رفتاز کنن
اخه شرایط جامعه خیلی عوض شده به هر حال ادمیزاد با جامعه همراه میشه و تغییر میکنه هر چیم باشه دیگه
هستند و البته کم نیستند
در این سایت شاهد هستیم
خانواده های تحمیل گر که ساده ترینش فرزندشون هنوز استفاده از دستگاه عابر بانک بلد نیست کارت کشیدن بلد نیست و هزاران مورد دیگه
چرا چون محدود هستند و همه این ها از عقاید پوسیده بلند میشه
در عصر جدید هستیم اما افکار پوچ همچنان هست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اخه نه اینجا نه هیچ کجای دنیا خیانت و رابطه زن یا مرد متاهل طبیعی نیست همه جا یه جور رسوایی و زوال ا ...
ببین یه چیزایی که قدیمیا راجب یه سری روابط میگفتن و میگن خداییش الان من خودم میفهمم که درسته و به نفع مخصوصا دختراست چون خیلی آسیب میبینن از روابط آزاد و بی قید و شرط که به ازدواج ختم نمیشه متاسفانه و فقط وقت .احساس و عاطفه یه دختر نابود میشه و ممکن فرصتهای دیگه زندگیشون هم از دست بده پس یه سری سنتهای قدیمی زیاد بد هم نیست خدایی .البته یه سریا نه همش.
یه بار یکی تاپیک زده بود از یکی توی کلاس دانشگاهمون خوشم اومده و اونم بهم درخواست اشنایی داده، بعد ی ...
ببینید من این تفکر و برای خودم توی محل کار تایید میکنم (تاکید میکنم برای خودم)به نظرم محل کار جای صمیمیت نیست عذر میخوام یه اصطلاحی هست تا حدی بهش معتقدم ادم جایی که داره نون در میاره شلوارشو در نمیاره اما دانشگاه تا حد زیادی جای اشنا شدن با ادمای جدیده اتفاقااااا