2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

1293 بازدید | 122 پست

بعضی وقتا اینجا یه چیزایی رو زشت و بد میدونن مردم که موقعی که من نوجوون بودم هم تابوش شکسته شده بود حتی و زشت نبود 😅😂

ولی واقعا انگار تو یه کشور دیگه ان بعضیا حتی‌در یک جهان دیگه ان برای مثال یکی نوشته بود با خواستگارم رفته بودیم بیرون و سنتی بوده تحت نظر خانواده ها برای اشنایی بیشتر بعد یه نفر نظر داده بود چجوری خانواده ای داری میذارن با نامحرم بری بیرون 🤡🤡🤡برای ازدواج اساتید بفرمایند که جوان ایرانی باید سر سفره عقد ببینه طرفو ؟تخم مرغ شانسیه ازدواج ؟هرچی شد شد ؟!

و هزار تا چیز دیگه که مثال زدنش ممکنه باعث دعوا بشه تو تاپیک مثال نمیزنم ،احساس میکنم کاربرایی که اینجوری میکنن فیکن میخوام دعوا راه بندازن تو سایت

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر اتفاقا فیک نیستند در محیط کاملآ بسته با عقاید تحمیل شده بار اومدند و این دیدگاه درونشون نهادینه شده 

باور به غلط اصل گمراهی و تاریکی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من کم کمش باید با طرف ۳سال اشنا شم کم کمشبدون عقد و نامزدی بحث یه عمره واقعا تو یه بعد و جهان دیگن

منم اون روز تاپیک زده بودم حداقل دو سال تو رابطه باشین ،حتی اگه اقا پسر هم بحث ازدواج و سریع پیش کشید شک کنید به جریان و سریع وارد ازدواج نشین اومدن گفتن دخترا عمرشون و تلف میکنن اینجوری و …

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من ریپلای پیام چند روز پیشمو زدن که زیر پستای یه نفر کامنت گذاشته بودم بیچاره کلا چهار قلم لوازم ارایشی گفته بود که واسه دانشگاه استفاده میکنه منم گفتم به اندازس چرا میگید زیادیه

همههه ریپلای زدن نههه تو فلانییی دانشگاه واسه این کارا نیستتت خب عزیزم به تو چه ربطی داره تو نکن مگه من گفتم ادم باید با ارایش خلیجی بره اخه ادم چقدر پیکمیو بدبخت

خیر اتفاقا فیک نیستند در محیط کاملآ بسته با عقاید تحمیل شده بار اومدند و این دیدگاه درونشون نهادینه ...

اخه شرایط جامعه خیلی عوض شده به هر حال ادمیزاد با جامعه همراه میشه و تغییر میکنه هر چیم باشه دیگه 

من ریپلای پیام چند روز پیشمو زدن که زیر پستای یه نفر کامنت گذاشته بودم بیچاره کلا چهار قلم لوازم ارا ...

اصلا ارایش کسی به دیگران چه صدمه ای میزنه بخدا یه عده مریضن واقعا مریضن 

این که بعضی چیزای بد داره عادی میشه بده دوست عزیز وگرنه حرف شما در مورد آشنایی تو خواستگاری رو قبول ...

اخه بد و خوب گاها و حتی اکثرا چیز نسبی ایه یعنی‌نمیشه گفت چون فلان چیز از نظر من بده بقیه هم نباید انجام بدن مخصوصا چیزایی که مربوط به زندگی شخصیه ادماست 

حق میگی بابا اینا خیلی عجیبن‌ 

نمیدونم شایدم برا من عجیبه حرفاشون‌‌

خیلی تفکرات شون کهنه‌ هست بیش از حد کهنه هست 

طرف میگه حاملم‌ و نمیزارم دخترم تا فارغ التحصیلی سيبيل صورت‌ شو بزنه‌

یکی دیگه میگه نمیزارم شوهرم اینستا نصب کمه 

یکی میگه سگ و گربه نجسن

یکی میگه دختر تا شوهر نکرده نباید موهاشو رنگ کنه 

اَه بابا خیلی عجیبه اینا 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

اصلا ارایش کسی به دیگران چه صدمه ای میزنه بخدا یه عده مریضن واقعا مریضن

هموننن ریپلای کرده تو از اونایی که ارایش عروسی میکنن میان وسط مترو خواستم بگم عشقم من اصلا از مترو استفاده نمیکنم😂😂

منم اون روز تاپیک زده بودم حداقل دو سال تو رابطه باشین ،حتی اگه اقا پسر هم بحث ازدواج و سریع پیش کشی ...

وای ادم خیلی حرص میخوره 

نباید راجبشون فکر کرد نمیدونم چجور موجوداتین

.