2777
2789

امیدوارم تاپیک مفیدی باشه  

از خودم شروع میکنم :

بچها مهم ترین چیز دوشه.

شما از بهترین برند دئودورانت هم استفاده کنید هیچی جای دوش رو نمیگیره

و اگر تو حمام از صابون استفاده می‌کنید بهترین صابونی که پیشنهاد میکنم صابون های داوه 

و همچنین شامپو بدن های وازلین بهترینن ترجیحا وانیل و بابونه شامپو هم بسته به جنس موهاتون استفاده کنید. خلاصه 

روزانه اول صبح که بیدار میشید در حد ۲۰ دقیقه دوش بگیرید بعدش بدن و موهاتونو کاملا خشک کنید به خصوص مو 

مو اگه کامل خشک نشده‌ باشه بعدش زودتر چرب میشه و بوی بدی به خودش میگیره

حالا که بدنتون خشک شده از مام استفاده کنید برندی که پیشنهاد میکنم آمبرلاست 

مام آمبرلا ترجیحا رنگ صورتی خیلی بوی خوبی داره. و این مام آلومینیوم نداره و ضررش خیلی کمتره قیمتش هم زیر ۲۰۰ هزار تومنه

حالا میتونید از بادی اسپلش یا اسپری ها برای باقی نواحی بدنتون استفاده کنید که بازم پیشنهادم اسپری های داوه 

اسپری سیب و اون که در صورتی داره بی نظیرن

این وسط مسطا اگه روتین پوستی خاصی هم دارید انجام بدید ولی ولی تجربه من اینه که قبل از اینکه بیوفتید دنبال برند های ترند روتین پوستی و چیزایی که اینستا نشون میده اول از همه تغذیه درست داشته باشید

رو بالشی هاتونو بشورید و ساتن بگیرید 

و ضد آفتاب بزنید ویتامین مصرف کنید و سبزیجات فراوون.

اول رعایت اینها و بعد روتین پوستی

در نهایت هم عطرتون رو بزنید یه لباس نازک نخی بپوشید و خودتون میبینید که چقدر بابت ارزشی که به خودتون دادید حس بهتری دارید 

حالا شما بگید 

کاربری دست دو نفر میباشد❗    
ضد عرق درایسوال و اسپری آنتی سپت نلالیدی برای جاهای خصوصی

خوش اومدی اوپرای عزیزم

آره اسپری آنتی سپت نلالیدی رو منم سالهاست استفاده میکنم عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد عرق درایسوال و اسپری آنتی سپت نلالیدی برای جاهای خصوصی

عه چه جالب

دو سه هفته پیش یکی تاپیک زده بود شما فیک هستید

کاربرای سایت پشت شما دراومدن تاپیک و صاحب تاپیک ترکید /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یک روز درمیون حمام،استفاده از مام زیر بغل ماکارون،زدن نمک بدن و اسکراب بدن موقع شیو،شامپو بدن خوشبو،لیف سیلیکونی،بعد از حموم زدن لوسیون بدن خوشبو به همراه بادی اسپلش و اسپری خوشبو کننده،عطرمو و عطر بیکینی 

عه چه جالبدو سه هفته پیش یکی تاپیک زده بود شما فیک هستیدکاربرای سایت پشت شما دراومدن تاپیک و صاحب تا ...

از بیکاری اعضای محترمه که هر از چند گاهی لطف دارن و میفهمن من فیکم . منتها متأسفانه هیچ وقت نمیگن دقیقا فیک چی هستم و چی ام فیکه. خوبی اش اینه نی نی یارا اسم و شماره و مشخصات منو دارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اره 🥲🤍حس خوبی میده میشه هم اسپری زد به کل بدن بعدش هم عطر زد اینجوری بوی بد نمیگیره یا قاطی نمیشه ...

اره اول اسپری بزن بعد پنج دقیقه عطر بزن نه بد نمیشه

و اینکه برای بیکینی هر روز شرتت رو عوض کن یا گاهی تو خونه اصلا شرت نپوش دامن بپوش چون بالاخره اون ناحیه ام اگه خیلی خفه باشه عرق میکنه

و از اسپری های مخصوص بیکینی استفاده کن

یک روز درمیون حمام،استفاده از مام زیر بغل ماکارون،زدن نمک بدن و اسکراب بدن موقع شیو،شامپو بدن خوشبو، ...

بیکینم حس میکنم بدی خیلی بدی داره ،صابون خاصی داره بجز عطر ؟عطر چیه اسمش ؟