2777
2789

نهههههههه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه توی مدرکشون میزنن پردیس برای کار پیدا کردن مشکل ایجاد میکنه ؟ برای گرفتن مدرک دکتری چی؟

مشکلی نیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه اصلااخودم خودگردانم

میشه بگی چطوریه ؟ مثلا از لحاظ شهریه که خانواده میخوان بدن چطوری بهشون میگی ؟ من بابام مشکلی نداره ولی خب خودم خجالت میکشم 

یا مثلا برای کار پیداکردن یا مدرک دکتری چطور؟ 

شده استادی بگه که تو مثلا پردیسی هستی نیا سرکلاسم یا مثلا پایان نامه ات رو استاد راهنمات نمیشم ؟ 

میشه بگی چطوریه ؟ مثلا از لحاظ شهریه که خانواده میخوان بدن چطوری بهشون میگی ؟ من بابام مشکلی نداره و ...

خب خودش قبول کرد که برم خودگردان و همیشه خودش در مورد شهریه پیشقدم میشه مثلا میپرسه کی موقع پرداخت شهریه است و...

نه استادا دقیقا مثل بقیه دانشجو ها باهات رفتار میکنن

و اینکه مدرکش معتبره 

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything