2777
2789

مادرشوهرم دیشب خونمون بودن

گفت خدا مادرتو رحمت کنه که ی طوری دخترتون بزرگ میکنی که خیال من از این نوه م راحته و زندگی پسرم انقد خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از مادرشوهرا نظرشون همینه ولی شیطون نمیزاره به زبون بیارن

دم خودت و مادرشوهرت گرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

خیال مادربزرگ باید راحت باشه؟ دایه مهربونتر از مادره😄،،ولی خب دمت گرم لابد منظورش اینه که خیلی خانم ...

اگه میشه به حرفی خوش بینانه نگاه کرد بدبین نشید

چه ایرادی داره آدم نگران نسلش باشه

خداالهی خیر بهش بده بابت انرژی مثبتی که بهت داده ، تاابد این حرف توی گوشت میمونه و خیلی جاها کمکبه حالت میشه و برای خود اون هم بهتره ....

مادرشوهرمنم دیشب اتفاقا کارهای هرگز نکرده کرد ، اونم شوهرم داشت غر میزد و به من بد وبیراه میگفت برای دفعه اول گفت وای خداصبرت بده بخدا که من خودم میدونم این پسرم دیونس ، بعدم ب شوهرم گفت حداقل حرمت زنتو نگه دار تو خونه تا تنهایید غر بزن ....من اصلا شاخ دراوردم ، همیشه میگفت این اخلاقشه تو به دل نگیر چیزی تو دلش نیست و لابد از چیزی ناراحته