2777
2789

۳۳ هفته وزنش ۲۲۳۰ بود و ۳۸ هفته باید سزارین بشم چیکار کنم وزنش حداقل ۳۵۰۰ برسه😩 چقد احتمال داره به نظرتون...چی بخورم خوب وزن بگیره؟ 

۳ خوبه که چرا حتما ۳ و نیم ؟

آجیل برنج میوه ماکارونی 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

منم ۳۳هفته ۲۲۰۰بود..طبیعی هستم..دکتر گف ۳بشه هم خوبه زایمانت سخت نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۱هفتمه امروز سونو وزن بچه بودم گفتن ۲کیلوعه بنظرتون خوبه؟بعد سرش هم پایینه بنظرتون میچرخه بره با ...

اره هنوز خیلی فرصت داره بچرخه..‌برا منم ۳۴ هفته بریچ بود هنوز الان نمیدونم چرخیدا یا نه

چیا میخوری در طول روز

اصلا اشتها ندارم همون ناهار شام میوه باشه میخورم نباشه هم ن

با قرصای تقویتیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

39هفته سزارین کن،ابگوشت با نون زیاد بخور کله پاچه هم بخور

هوا گرمه اصلا نمیتونم آبگوشت و غذای چرب بخورم بالا میارم...بجاش میوه آجیل و شیر و تخم مرغ زیاد میخورم خوبه؟ 

39هفته سزارین کن،ابگوشت با نون زیاد بخور کله پاچه هم بخور

پففف منکه فشار بالا هستم نمیتونم چربی و گوشت قرمز و اینا بخورم اگه بخورم فشارم سریع میره بالا چیکار کنم ؟؟امروز ۳۱هفته بودم سونو دادم گفتن ۲کیلوعه 

بچه هرهفته چقدر وزن اضافه میکنه ؟

حالا همون ۳ میشه به نظرت؟ آخه بچه با وزن کم دیدم خیلی بزرگ کردنشون سخته نمیشه بغل گرف

واسه من ۳ شد عالیه باید دکتر نظر بده 

اره کمتر از سه انگار داره میشکنه 😂

ان شالله زودی وزن‌میگیره 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده