2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس جانم

خواب میدیدم بیرون بودم بعد شب شد همه جا داشت خلوت میشد منم خیلییی ترسیده بودم و راه تا خونه زیاد داشتم،،

سریع زنگ زدم بع دوستم گفتم بیا

همینطور که داشتم میرفتم مسجد رو دیدم،،دوستم هم نزدیک مسجد وایساده بودم گفتم عه اینجایی،، یکم اونورتر از مسجد هم یه نونوایی بود

فکر کنم دوستم میخواست نون بگیره رفتیم جلوش

دوتاخانمه بودن که نون میپختن(خانما هم با لهجه باهم صحبت میکردن و میخندیدن همشهریم بودن قشنگ لهجه داشتن و چند بار هم اسم شهرم رو آوردن) 

بعد من نونای داغ رو که دیدم خیلی هوس کردم اومدم یکی بردارم گفتم نهه اینا برا مشتریاست منم که پولشو حساب نکردم،، دست کردم تو کیفم دیدم از همون نون یه ساندویچ تو کیفم بود خیلیی برام عجیب بود،، گاز زدم دیدم نون خالیه که مثل ساندویچ پیچیده شده،،بعد یکی از همون خانمای نونوا گفت نونو خالی نخور،، از اینکه دیده بود نون خالیه یه جور خجالت کشیدم،،نگاه نون کردم دیدم عه خالی نیست یه کره زرد خوشرنگ داخلشه،،به خانمه گفتم خالی نیست کره داخلشه..

گفت وای چقد هوس کردم کاش به منم میدادی،،دست کردم تو کیفم دیدم ساندویچ کره فقط همین یدونه بوده،، باز نگاه کردم که ببینم دیگه چی دارم دیدم یه پلاستیک خرما دارم که شیره داشت خرما رو ندادم باخودم گفتم دستش چسبناک میشه بخاطر شیره ای که داره،

بعد بازم نگاه کردم دیدم یه چیز دیگه ام هست سیب زمینی بود و قارچ دیگه نمیدونم یه چیز سفید مثل تخم مرغ هم داشت..  

اونو درآوردم دادم

بنده خدا براخودش ساندویچ گرفت خوردم خیلی هم خوشش اومد و تعریف کرد(دو سه تا ساندویچی فکر کنم شد)،،

اون که داشت میخورد تو دلم میگفتم ببین همیشه دلت میخواست نذری بدی،، اینم نذری

یه خانمه اومد ساندویچ و نون بگیره بعد نونوا گفت ای وای دستگاهو خاموش کردیم یه نون اونجا مونده بود برداشت و به حالت ساندویچ پیچید اما دید این سرش به اون سرش نمیرسه و نون کمه خانمه هم که اینو دید رفت،،

در همین حین انگار من داستم تو کیفم دنبال ساعتم میگشتم و فکر میکردم گمش کردم چون تا چند دقیقه قبل دیده بودمش خیلی هم ساعت گرون و زیبایی بود....

فکرکنم قراره یه رزق وروزی واردزندگیت بشه،یه شخصی هم چشم داره به اون روزی تودرنهایت نصیب تومیشه

عزیزم توروخدا پس به منم بگین

قرار بود نامزدم بره ماموریت هیشکی نمیدونست جز من و رفیقش

یه شب داداشش خواب میبینه نامزدم تیکه تیکه شده توی تابوتی با پرچم ایران آوردنش شهید شده

چند وقت بعدش رفیقشم همین خواب رو میبینه

چند شب پیش خواب دیدم دارم گریه میکنم تو خواب بهم گفت گریه هاتو بزار برای وقتی که من شهید شدم 

الان امروز با فرمانده اشون حرف زده اسمشو خط بزنن گفتن ۵۰ ۵۰هست چون بلیط خریدن براشون احتمالش هست خط نزنه شایدم بزنه 

تعبیرش چیه 

فکرکنم قراره یه رزق وروزی واردزندگیت بشه،یه شخصی هم چشم داره به اون روزی تودرنهایت نصیب تومیشه

قبل آشنا شدنم با نامزدم خواب دیدم توی خونمون یه شهید آوردن توی تابوتی با پرچم ایران که دستش جدا بود فکر میکردم حاج قاسم باشه و سرشم جدا بود 

بعد این خوابم با نامزدم آشنا شدم 

عزیزم توروخدا پس به منم بگینقرار بود نامزدم بره ماموریت هیشکی نمیدونست جز من و رفیقشیه شب داداشش خوا ...

ناراحت نشی عزیزم،

خوابه واضحه به نظرم

بستگی داره رویای صادقه باشه یان

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

ناراحت نشی عزیزم،خوابه واضحه به نظرمبستگی داره رویای صادقه باشه یان

خیلی دل نگرونم خیلی

راستش 

عموش شهید شده ، دوبار اومده ب خوابش گفته تو میای پیش خودم مثل خودم شهید میشی و این حرفا

ی بارم خواب دیده کنار مزار عموش یه یاد بود شهید هست یه خانومی داره اون یاد بود رو خراب می‌کنه که شهید میارن

بهم گفت شاید اون خانوم تو بودی 

خیلی نگرانم 

خیلی دل نگرونم خیلیراستش عموش شهید شده ، دوبار اومده ب خوابش گفته تو میای پیش خودم مثل خودم شهید میش ...

نگران نباش عزیزم

چه چیزی بهتر ازشهید شدن

درسته برای تو سخت میشه،اما کاریش نمیشه کرد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️