2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیرخواب بلد باشههه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
نگران نباش عزیزمچه چیزی بهتر ازشهید شدندرسته برای تو سخت میشه،اما کاریش نمیشه کرد

من زندگیمو سپردم به امام زمان از خودش خواستم که خوشبخت بشم حتی اگه لازم باشه خودمو شوهرم و بچه هام نذرش بشیم

ولی فکر نبودن نامزدم زجرم‌ میده 

جوونیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه به من بگی تعبییر هدیه گوشواره طلا سفید به چه معنی هست.کسی برات کادو قصد خرید گوشواره طلا ...

برای محردابه معنی ازدواجه

متاهل  بچه دختر

برای هرکسی که خواب دیده معنی برکت وروزی هم داره

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یعنی واقعا حقیقت پیدا میکنه.......گفتم چون ساعت نه یا نه و نیم صبح بوده خواب های الکی محسوب میشه

اره خواب های صبح هرچی به ظهرنزدیک بشه،زمان تعبیرشدنش زودتره

بپرس جانم

سلام عزیزم میشه خواب منم بگی چیه تعبیرش

خواب دیدم که انگار تو خونمون یکی از حج برگشته بود و دیگ غذا رو بابام و عموم شسته بودن و از روی ایوان داشتن می اوردن پایین پرچم امام حسین هم همه جای خونه بود و یکی از پسرای محله مون داشت حیاطمون رو اب و جارو میزد با اینکه همه ی خونه برق میزد من رفتم به بابام و عموم یه چیزی گفتم کارشون داشتم دیدم خیلی از پسرای محله دارن کمک میکنن وقتی داشتم میرفتم سمت خونه یکیشون ازم خواستگاری کرد و منم تو دلم جوابم منفی بود و اون پسری که اب و جارو میزد ناراحت شد و گفت ایشون به من جواب مثبت میدن منم کلید انداختم رفتم تو خونه

عموم هم بعد از خواب من رفتن کربلا خوابم رو یادم رفت دوباره یادم اومد

یه خواب دیگه هم دیدم که تو مسجد محلمون یه تروریست از سمت اقایون اومد و منو به رگبار بست و رفت و چند شب پیش چادری که تو خواب دیدم روش افتادم رو تو مسجد دیدم ...

من خوابام داره دیوونم میکنه یه خواب دیدم مذاکره شد جنگ شد چند تاخوابم دیدم که همسر ایندم امنیتیه بقیه مربوط به ظهور بود و شهادت و مرگ اطرافیانم که امشب من خواب میدیدم فردا فوت میشدن و چندیدن نفر رو من اینطوری خواب دیدم و فوت شدن به نظرتون چیکارکنم؟

سلام عزیزم میشه خواب منم بگی چیه تعبیرش خواب دیدم که انگار تو خونمون یکی از حج برگشته بود و دیگ غذا ...

سلام

اکثرخواب های تورویای صادقه ست