بچه ها میدونم الان وضع آب کشور خیلی خرابه ولی مگه میشه 24 ساعت آب رو قطع کنن این چه وضعشه ما از دیروز آب نداریم یکم آب برداشتم که اونم داره تموم میشه یعنی من بع یچه هام بگم آب نیست دستشویی نرید ؟حالا برا خوردن آب معدنی میخریم بقیه کار ها رو چیکار کنم ما چند ساله همین جوری تابستون ها آب نداریم خیلی اذیت میشم با دوتا بچه کوچیک ولی تا حالا سابقه نداشته 24 ساعت کامل آب نداشته باشیم از صبح تا شب قطع میشد نصف شب یا روز ها آب می یومد بعد دوباره قطع میشد ولی الان کردن 24 ساعته خب من 24 ساعت بی آب چیکار کنم
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
خداروشکر ولی خب این بی انصافی و بی مسئولیتی مدیران رو ثابت میکنه یه منطقه رو 24 ساعت بی آب میزارن ولی بعضی منطقه ها آب قطع نمیشه خب مدیریت کنن این چه وضعشه
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با صرفه جویی حل میشه دیگه از جنگ که بدتر نیست من حاضرم بی آب و برق باشیم ولی امنیتمون برگرده
منم راضی شدم به قطعی آب ولی 24 ساعت بی آبی دیگه درست نیست مدیریت کنن مثلا اعلام کنن روزی 3 ساعت آب میاد مردم بدونن اون ساعت قراره چیکار کنن خب من 24 ساعت بی آب حتی نمیشه دستشویی رفت نماز خوند اینجوری که نمیشه
مال ما قطع نمیشه پارسال لوله ها خراب بود قطع میکردن لوله هارو درست کنن پمپ و مخزن و موتور برق هارو م ...
همه ی این هایی که شما میگی درست در صورتیکه آب فشارش کم باشه نه اینکه منابع آبی که تو کشور داریم کم باشه ما الان تو سدهامون آب آنچنانی نداریم این آبها هم اگه از طریق منبع و پمپ ها کشیده بشه و استفاده کنیم تموم میشه باید یه فکری به حال سدها و منابع آبی بکنن،الانم میخوان از طالقان به سمت تهران آب بیارن خوب اون هم تموم میشه دیگه
همه ی این هایی که شما میگی درست در صورتیکه آب فشارش کم باشه نه اینکه منابع آبی که تو کشور داریم کم ب ...
وضعیت آب اونطور که میگن خراب نیست هرسال تابستون همین بوده از پاییز هم بارندگی ها شروع میشه مسیله همون فروش تجهیزات خورشیدی و مخزن و پمپ و...هرچند باید آب هم مدیریت بشه ولی خب فعلا فشار رو مردمه که برن اینارو بخرن
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
برای ما فشارش کمه ولی اصلا قطع نمیشه دو ساعت برق ها میرن چون طبقه اولیم بدون پمپه و آب داریم
ما طبقه بالا هستیم آپارتمان نیست ویلایی هست وقتی فشار کمه مادر شوهرم براش آب میاد حیاط هم اب ضعیف میاد ولی وقتی کامل قطع میکنن آب نیست کلا حتی تو حیاط خواهر شوهرم هم آپارتمان کناریمون هست اونا پمپ دارن ولی وقتی کامل قطع میشه اونا هم آب ندارن پس مشکل پمپ نیست قطع میشه کلا
ببین من میگم برفرض پمپ و منبع هم بخریم خوب پمپ آب بیشتر میکشه درسته؟پس باز مصرف آب همون قبل میشه منا ...
اخه طرف ما مشکل پمپ نیست کامل قطع میشه خواهر شوهرم آپارتمان کناری ما هستن اونا پمپ دارن ولی بازم آب ندارن خونه ما هم ویلایی هست وقتی ضعیف میشه خونه ما آب نمیاد ولی تو حیاطمون میاد ولی وقتی کامل قطع میکنن تو حیاط هم نمیاد.
مال ما قطع نمیشه پارسال لوله ها خراب بود قطع میکردن لوله هارو درست کنن پمپ و مخزن و موتور برق هارو م ...
عزیزم من توضیح دادم به اون کاربر هم مشکل ما با پمپ حل نمیشه خواهر شوهرم پمپ دارن ولی بازم براشون قطعه چرا چون کلا مشکل فشار اب نیست با پمپ حل بشه کلا قطع میشه بعدشم مشکل خشکسالی با پمپ خریدن مردم حل نمیشه اوضاع اب کشور خیلی خرابه
وضعیت آب اونطور که میگن خراب نیست هرسال تابستون همین بوده از پاییز هم بارندگی ها شروع میشه مسیله همو ...
عزیزم شما خبر نداری وضعیت آب بع شدت خرابه ما شهرمون کوهستانی هست برف داشتیم چند سال قبل که پامون پر برف میشد ولی چند ساله هیچی نیست جز شمال کشور بقیع بارندگی ندارن شما کدوم شهر هستی که پاییز بارندگی دارید؟تو شهر ما که سرد سیر کوهستانی هستیم چند ساله هیچی نیست
من ۱۳ساله بوشهر زندگی میکنم همیشه ۱روز در میون آب بوده اونم نصف روز فقط آب هست جالبیش اینه آب شیرین ...
بله شنیدم شهر بوشهر چندین ساله مشکل آب دارن و بعصی جاها آب نیست این یعنی مدیریت تو کشور افتضاحه خب منم راضی شدم به قطعی آب خب بیان بگن مثلا فلان ساعت آب ها میاد بعدش قطع میشه این حداقل از این وضع بهتره حداقل مردم بدونن کی آب ذارن کی ندارم
عزیزم شما خبر نداری وضعیت آب بع شدت خرابه ما شهرمون کوهستانی هست برف داشتیم چند سال قبل که پامون پر ...
من خانوادم شمالن زمین رو دومتر بکنی آب درمیاد ولی آب لوله کشی شهری رو چندتا مسافر میاد قطع میکنن زنگ میزنی میگن مسافر زیاد بوده آب منبع تموم شده نصف روز آب نیست و میگن حتما پمپ و موتور برق و مخزن بذارید الانم برای برق به همه اصرار میکنن دویست میلیون پنل خورشیدی بخرید تا دیگه مشکل قطع برق نداشته باشید صد تومنم بدید باطری که ما برق رو ازتون بخریم😐😐من شمال نیستم ولی پریشب اینجا رگبار و بارون هم داشتیم البته مشکل شمال برای امسال نیستا همیشه همین بوده
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز