2777
2789
عنوان

آب های شما هم اینجوری قطع میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست

حالا شما ببین تو همین بی آبی چقدر هندوانه و محصولاتی که آب زیادی لازم دارند کشت میشه

مشکل فقط و فقط مدیریته

بنظرم باید یه کارزار راه بندازیم از کاشت محصولاتی که آب زیادی لازم دارند جلوگیری بشه

هیچکس از هندوانه نخوردن نمیمیره ولی از بی آبی خیلیا آسیب میبینن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
حالا شما ببین تو همین بی آبی چقدر هندوانه و محصولاتی که آب زیادی لازم دارند کشت میشهمشکل فقط و فقط م ...

ما رتبه دوم جهان هستیم تو صادرات هندونه😐😐کشور بی آبی مثل ایران چرا همچین رتبه ای داره واقعا مزخرفه مدیریت تو ایران صفره صفر

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خانوادم شمالن زمین رو دومتر بکنی آب درمیاد ولی آب لوله کشی شهری رو چندتا مسافر میاد قطع میکنن زنگ ...

مشکل تو کشور کلا مدیریت هست ولی خب ما کمبود آب داریم تو کشور جز بعضی شهر ها مثل شمال اينا بقیه کشور بی آب هستن ولی خب می تونن مدیریت کنن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
والله جوری شده منم راضیم چند ساعت آب بیاد فقط ولی اونم نمیاد از دیروز یه قطره آب هم نیومده

طبقه چندید؟؟تهرانید ؟

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
مشکل تو کشور کلا مدیریت هست ولی خب ما کمبود آب داریم تو کشور جز بعضی شهر ها مثل شمال اينا بقیه کشور ...

مدیریت که کلا غلطه کم آبی هم نمیشه کتمان کرد ولی امسال بیشتر فشار و این همه ترس به جون مردم میندازن برای اینه که مردم پنل و ... رو بخرن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

طبقه چندید؟؟تهرانید ؟

نه عزیزم تبریزم طبقه دوم خونمون ویلایی هست پایین مادر شوهرم هست ما بالا وقتی فشار آب کمه تو حیاط آب میاد برا مادر شوهرم هم ضعیف میاد برا ما نمیاد ولی الان نه حیاط میاد نه هیچی پس بخاطر فشار نیست کلا قطع شده

وضعیت آب اونطور که میگن خراب نیست هرسال تابستون همین بوده از پاییز هم بارندگی ها شروع میشه مسیله همو ...

مسئله اینجاست که منابع طبیعیمون مثل جنگل ها هم دارن نابود میشن و اینکه فصل بارندگی اون اندازه ای که باید بارون نمیاد باید روش بارور کردن ابرها رو انجام بدن که نمیدن مثلا تو این یکی دو سال گذشته به نسبت سال های قبل میزان بارندگی خیلی کمتر بوده،مورد دیگه اینکه خیلی از کشورها آب دریا رو تبدیل به آب قابل استفاده و شرب میکنن این فناوری و تکنولوژی رو دارن که متاسفانه تو کشور ما با اینکه خلیجه فارس،دریای عمان و دریای خزر رو داریم اینکار انجام نمیشه،مورد بعدی هم اینکه مجوز حفر چاه های زیادی دادن و این هم باعث شده منابع آب های زیر زمینی مون از بین بره،یک مورد دیگه هم بخش کشاورزی و صنعتیه که مصرفش از مصارف خانگی خیلی بیشتره یعنی در مقابل مصارف خانگی با جرات میشه گفت هیچه

نه عزیزم تبریزم طبقه دوم خونمون ویلایی هست پایین مادر شوهرم هست ما بالا وقتی فشار آب کمه تو حیاط آب ...

آره منم ۴طبقه هستم طبقه ی آخرم مادرشوهرم کلا داره اب بافشار نسبتا کم البته ولی بقیه ی طبقات اصلااا،مال من ازصبحه کلا یه دیقه میاد یه ساعت میره الانم کلا قطع شد

حالا شما ببین تو همین بی آبی چقدر هندوانه و محصولاتی که آب زیادی لازم دارند کشت میشهمشکل فقط و فقط م ...

خیلی از کشورها یه سری محصولات کشاورزی رو وارد میکنن چون سودش خیلی بیشتر از ضررشه واقعا،همین عربستان یکسال خودشون گندم کاشتن طبق بررسی کارشناساشون فهمیدن کاشت گندم به مرور باعث میشه حجم زیادی از آب کشورشون از بین بره برای همین رفتن تو کشورهای دیگه زمین خریدن و همونجا هم کاشت انجام دادن،هم داخل اون کشورها گندمشون فروختن هم وارد کردن این یعنی فکر درست

نه عزیزم تبریزم طبقه دوم خونمون ویلایی هست پایین مادر شوهرم هست ما بالا وقتی فشار آب کمه تو حیاط آب ...

دقیقا مادر منم همین مشکل داره بنده خدا دبه های بزرگ خریده هر وقت آب میاد ذخیره میکنه 

آره منم ۴طبقه هستم طبقه ی آخرم مادرشوهرم کلا داره اب بافشار نسبتا کم البته ولی بقیه ی طبقات اصلااا،م ...

ما هم طبقه چهارم هستیم تو حالت عادی آب داریم ولی آب که میره کلا برای همه آب نیست،مشکل اینجاست وقتی آب هست و برق نیست باز هم آب نداریم چون پمپ ساختمون کار نمیکنه آب نمیاد بالا اصلا

ما هم طبقه چهارم هستیم تو حالت عادی آب داریم ولی آب که میره کلا برای همه آب نیست،مشکل اینجاست وقتی آ ...

ماپمپ نداریم تهرانیم ،آبمون قشنگ بدون پمپ بافشار بود ولی خب الان فقط در۲۴ساعت ۵،۶ساعت نهایت آب داریم اونم بافشار کم 

ماپمپ نداریم تهرانیم ،آبمون قشنگ بدون پمپ بافشار بود ولی خب الان فقط در۲۴ساعت ۵،۶ساعت نهایت آب داریم ...

دیروز ۲۴ ساعت آب نداشتیم داشتم دیوانه میشدم هوا هم به شدت گرم بود کولر هم آب تازه نمیرفت که بخواد یکم تغییر ایجاد کنه چهار طرف ساختمونمون سمت طبقه ما خالیه چون ساختمون های کناری دو طبقه یا ویلایی هستن آفتاب مستقیم به چهار طرف میخوره حتی دیوار خونه داغه،شب شوهرم اومد دید بدنم داغه اعصابش داغون شد گفت کولر روشنه آب تازه نیست خونه خیلی گرمه

خیلی از کشورها یه سری محصولات کشاورزی رو وارد میکنن چون سودش خیلی بیشتر از ضررشه واقعا،همین عربستان ...

واقعا

چندین و چند سال قبل یه برنامه شبکه 2 نشون میداد چندتا از باسوادای افغانستانی تو اون برنامه مهمون بودن

میگفتن چرا ایران نمیاد تو زمینای مرغوب افغانستان کشاورزی کنه و اینجوری کار هم برای افغان‌ها ایجاد بشه تا نیان ایران

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...