2777
2789

مامانم یه بار اورد خیلییی خوشمزه بود ولی کم بود

حالا نامزدم داره میره اربعین

ولی نمیدونم قیمتش چجوریاس زیاد نباشه؟

عقد نیستیم خجالت میکشم بگم برام بیاره ازونا

بعد بگمم یادش بره اعصابم خورد میشه🤣

چون سابقه اش خرابه وقتی میگم چیزی بگیر میگه باشه و یادش میره منم کسی نیستم که دوبار یه چیزیو بگم میخوام

خوردین تا حالا؟ همون که اولش یکم مزه روغن حیوانی میده

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

دلم چایییه عراقی میخواد

حلوا که قارا حلوا

بزن حلوای ددو رحمت 

اردبیل بخر

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو انقدر دلم حلوا میخواد،اگه دیدی بگیر پولشو بهت میدم بعدا

اخه تو ایران پیدا نمیشه

اگه هم پیدا شه به خوشمزگی یکیای عراق نیس فک کنم

اره اینم خوبه، بهش میگن

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

گردوییش فوق العادسکیلویی ۱۲ دینارهحدود ۸۰۰ تومن ماولی خب اربعین شلوغه و شاید با کیفیتشو پیدا نکنه

من گردویی نارگیلیشو خوردم اصن خیلیییی بهم چسبید مزه بهشت میداد 

یک کیلوش فک کنم زیاد بشه

خیلی زیاد نمیخوام ، از نجف اگه یادش بمونه بخره که بعید میدونم😑☹️

تو تهران اگر باشی جایی که دهین بفروشه هست. 

تو اربعینم لطفا به کسی سفارش ندین. 

به شدت شلوغه و سخته بخوای چیزی که سفارش دادن رو پیداکنی و بخری. 

واقعا اذیت کننده هست. 

در کنارش اوردنش تو این گرما سخته و ممکنه خراب و له بشه. 

درثانی عقد کرده هم نیستی انتظار داشته باشی.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیلی خوشمزه ولی میدونم یه مقدار گران هست

ای بابا

ارز گرفته ولی نمدونم برسه یه این که اینم بخره یا نه😂

تو تهران اگر باشی جایی که دهین بفروشه هست. تو اربعینم لطفا به کسی سفارش ندین. به شدت شلوغه و سخته بخ ...

۴ بار تو دوسال رفته کربلا، موقع خلوتی هم که رفت برام هیچی نیاورد 

و خیلی کم کاریای دیگع که....

بهشم غیر مستقیم گفتم خسیسی ناراحت شد😑

نکرد این ۴ بار تعارف بزنه چیزی نمیخوای

هعی

نه تهران نیستم 

۴ بار تو دوسال رفته کربلا، موقع خلوتی هم که رفت برام هیچی نیاورد و خیلی کم کاریای دیگع که....بهشم غی ...

نامزد عقد کردت نیست و نباید انتظار داشته باشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401