کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 عنوان بغضی روزا از زندگیم بدم میاد و تقصیر بابامه 160 بازدید | 17 پست بعضی وقتا هم میگم نباید ناشکر باشم زندگی از من بدترم هست ولی مشکل اینجاست من تو محیطی ام که زندگی همه انگار بهتر از منه خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️ 1404/05/07 | 10:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 قدر بابات بدون نمیدونم واقعا نمیدونم خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
زخم1خورده1بودم عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1271 چند سالته؟ یه سنی هست که آدم از هر چی بدش میاد مخصوصا خانوادش همه رفتارای اونا رو مخه انکار😂 بعدا میفهمی که چقدر نعمت بزرگین این پدر و مادر تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
asal52asali عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1690 عزیزم یه روزی حسرت میخوری کاشکی بودن یه ثانیه نگاهشان میکردی پدر اگر هم بداخلاق باشه پشتوانه بچه هستش
آبجی_خانوم عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 5870 همه طور ک خودت جوابتو دادی واقعا از تو بدتر هم هستن پس ناشکری نکن
کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 چند سالته؟ یه سنی هست که آدم از هر چی بدش میاد مخصوصا خانوادش همه رفتارای اونا رو مخه انکار😂 بعدا م ... ۲۰ خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 عزیزم یه روزی حسرت میخوری کاشکی بودن یه ثانیه نگاهشان میکردی پدر اگر هم بداخلاق باشه پشتوانه بچه هست ... چه فایده وقتی بهترین روزای جوونیم داره بخاطر کارا و محدودیت هاشون هدر میره بعضی رفتارا و مشکلات حتی رو آینده ازدواج منم قراره تاثیر بزاره خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 همه باباها خوبن حالا بابای من بد نیست خیلی ولی واقعا همه بابا ها هم خوب نیستن خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
کیک_عسلیی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9037 ولی هم خدا هم قرآن گفته حق بی احترامی نداریم منم بی احترامی نکردم ولی دلیل نمیشه خفه خون بگیرم و بسوزم و بسازم گرچه دارم همینکارو میکنم چون میدونم اینا عوض نمیشن فقط اعصاب خودمو خورد کردم خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5450 همه باباها خوبن حتی اونهایی که به بچه هاشون تجاوز میکننتا حد کشت میزننشوناعتیاد دارن و بچه ها آرامش ندارنهمون دیونه هایی که از بابا بودن فقط تولید مثل بلدنخانم محترم بدون اطلاعات نظر نده