من قرص ضد بارداری سیبل استفاده میکردم ماه قبل قطع کردم طبق روال یک هفته پریود شد ی هفته قطع شد بعدش دوهفته پریود شدم اصلا تاریخش از دستم در رفته.بعد میخواستم ببینم امکان حاملگی با پیش اب چطوریه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شماهایی که میگید باردار شدید یه سوال خصوصی تر! دوبار رابطه پشت سر هم داشتید که میگید با پیش آب حامله شدید؟!! چون من تو سایت یه دکتر خوندم گفته بود احتمال بارداری صفره فقط در صورتی میشه که دوبار رابطه پشت هم باشه و آقا بینش نرفته باشه دستشویی برای ادرار. اینطوری از رابطه قبلی اسپرم مونده و باعث بارداری میشه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه ما ی دفعه رابطه داشتیم در حد ۵دقیقه کاندوم نبود بقیش با کاندوم،رابطه بعدش نبود ولی من همسرم عادت ...
عزیزم شما که باردار نشدی اینطوری؟!😀از اینایی که باردار شدن پرسیدم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚