2777
2789

۲۰ روز پیش رفتم پدیکور از اول اونجوری شد

راهی نداره؟

خسته شدم دیگه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
تو خونه دمپایی پات کن ،کرم جی بعد هر حموم عالیه .سعی کن کف پاهات خیس میشه خشکش کنی نزهر خودش خشک ...

مرسی گلم

هیچکدوم از این کارارو نمیکردم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمپایی خیلی خوبه هر لحظه پامه 

کرم مرطوب کننده یا وازلین بزن بعد دمپایی پات کن  خیلی نرم میمونه و هر ماه پدیکور خودت انجام بده تو خونه 

و سنگ پا هر دو روزی یبار بکش یا هفته یبار 

نرم میشه باز ول کنی زبر میشه

خدایا شکرت 

من هروقت وزنم میره بالا اینجوری میشمباید همش کرم جی بزنی و جوراب بپوشی

وزنمم بالا نیست

مرسی گلی الان میرم حموم همینکارو میکنم

دمپایی خیلی خوبه هر لحظه پامه کرم مرطوب کننده یا وازلین بزن بعد دمپایی پات کن خیلی نرم میمونه و هر ...

مرسی عزیزم

مرسی گلمهیچکدوم از این کارارو نمیکردم

منم شدید دارم ترک کف پا

من زیاد سر پام فکر کنم از اونه

میگن کمبود ویتامین آ هم باعثشه

من کرم آد میزنم خوب میمونه هم اینکه  خودم پدیکور میکنم تو خونه😂

کرمای مخصوص داره من ی مدت زدم خوب شد ولی حوصلم نمیکشه مداوم

خدایا رهایم نکن😔

منم شدید دارم ترک کف پامن زیاد سر پام فکر کنم از اونهمیگن کمبود ویتامین آ هم باعثشهمن کرم آد میزنم خ ...

منم یکمی وسیله گرفتم ولی نتونستم درست پدیکور کنم

ماه پیش رفتم ارایشگا شد مث پای بچه الان بعد ۲۰ روژ شده مث‌روز اولش🥲🥲🥲

منم یکمی وسیله گرفتم ولی نتونستم درست پدیکور کنمماه پیش رفتم ارایشگا شد مث پای بچه الان بعد ۲۰ روژ ش ...

وسیله نمیخاد یکم  پاتو بزار اب گرم نرم شه برا منو شوهرم  با تیغ یواش یواش    با چاقو

عین پای بچه میشه بعدش  کرم بزن خودتم حموم رفتنی  بمال یا سنگ پا بزن

من شبا آد میزنم جورال میپوشم اللن نزدیک یماهه خوبه خیلی بد بود برا من  شبا لحاف تشکم  میخورد  حس بدی داشت

خدایا رهایم نکن😔

وسیله نمیخاد یکم پاتو بزار اب گرم نرم شه برا منو شوهرم با تیغ یواش یواش با چاقوعین پای بچه میشه ...

آره به لحاف تشک خیلی بده🥲🥲🥲