چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 عنوان خانمای بالای سی سال شمام کف پاتون ترک و پینه داره 214 بازدید | 14 پست ۲۰ روز پیش رفتم پدیکور از اول اونجوری شدراهی نداره؟خسته شدم دیگه گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1404/05/07 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
book80 عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 4874 تو خونه دمپایی پات کن ،کرم جی بعد هر حموم عالیه .سعی کن کف پاهات خیس میشه خشکش کنی نزهر خودش خشک بشه .
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 تو خونه دمپایی پات کن ،کرم جی بعد هر حموم عالیه .سعی کن کف پاهات خیس میشه خشکش کنی نزهر خودش خشک ... مرسی گلمهیچکدوم از این کارارو نمیکردم گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
book80 عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 4874 مرسی گلمهیچکدوم از این کارارو نمیکردم چون من خودمم درگیر بودم یک مدت .
joojechakavak عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1460 من هروقت وزنم میره بالا اینجوری میشمباید همش کرم جی بزنی و جوراب بپوشی
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37757 سنگ پا بکش با اب گرم بشور حتما وازاین بزن بعد جوراب بپوس با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6377 دمپایی خیلی خوبه هر لحظه پامه کرم مرطوب کننده یا وازلین بزن بعد دمپایی پات کن خیلی نرم میمونه و هر ماه پدیکور خودت انجام بده تو خونه و سنگ پا هر دو روزی یبار بکش یا هفته یبار نرم میشه باز ول کنی زبر میشه 🤴👸.دلشاد هستم
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 7765 جوراب نخی بپوش اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 من هروقت وزنم میره بالا اینجوری میشمباید همش کرم جی بزنی و جوراب بپوشی وزنمم بالا نیستمرسی گلی الان میرم حموم همینکارو میکنم گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 دمپایی خیلی خوبه هر لحظه پامه کرم مرطوب کننده یا وازلین بزن بعد دمپایی پات کن خیلی نرم میمونه و هر ... مرسی عزیزم گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
helen1991 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 8444 مرسی گلمهیچکدوم از این کارارو نمیکردم منم شدید دارم ترک کف پامن زیاد سر پام فکر کنم از اونهمیگن کمبود ویتامین آ هم باعثشهمن کرم آد میزنم خوب میمونه هم اینکه خودم پدیکور میکنم تو خونه😂کرمای مخصوص داره من ی مدت زدم خوب شد ولی حوصلم نمیکشه مداوم خدایا رهایم نکن😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 منم شدید دارم ترک کف پامن زیاد سر پام فکر کنم از اونهمیگن کمبود ویتامین آ هم باعثشهمن کرم آد میزنم خ ... منم یکمی وسیله گرفتم ولی نتونستم درست پدیکور کنمماه پیش رفتم ارایشگا شد مث پای بچه الان بعد ۲۰ روژ شده مثروز اولش🥲🥲🥲 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
helen1991 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 8444 منم یکمی وسیله گرفتم ولی نتونستم درست پدیکور کنمماه پیش رفتم ارایشگا شد مث پای بچه الان بعد ۲۰ روژ ش ... وسیله نمیخاد یکم پاتو بزار اب گرم نرم شه برا منو شوهرم با تیغ یواش یواش با چاقوعین پای بچه میشه بعدش کرم بزن خودتم حموم رفتنی بمال یا سنگ پا بزنمن شبا آد میزنم جورال میپوشم اللن نزدیک یماهه خوبه خیلی بد بود برا من شبا لحاف تشکم میخورد حس بدی داشت خدایا رهایم نکن😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 وسیله نمیخاد یکم پاتو بزار اب گرم نرم شه برا منو شوهرم با تیغ یواش یواش با چاقوعین پای بچه میشه ... آره به لحاف تشک خیلی بده🥲🥲🥲 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔