2777
2789

بایدکلاس گیتاربرم

بایدسرکاربرم

بایدبرای گواهینامه برم

هیچ کدومم نمیرم😑😂

کارم شده گوشی تلویزیون دیدن

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

راستش دیگه از گوشی وتلویزیونم خسته شدم

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

تابستون 18 سالگی ک فک میکردی میترکونی😂💔

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون 18 سالگی ک فک میکردی میترکونی😂💔

دقیقا خیلی احساس بیهودگی میکنم خاک برسرمممم🫢

وای منم دقیقا همینم هیچ کاری نکردم و دارم دیوونه میشمحتی خوابمم بهم ریخته

منمم خابم بهم ریخته نمیدونم دارم چه غلطی میکنم بازندگیم همش گوشی گوشی

دقیقا خیلی احساس بیهودگی میکنم خاک برسرمممم🫢

میگذره دیگه تازه وارد دنیای بزرگسالی میشی و میفهمی چقد دلت نمیخاس ک دبیرستان تموم شه من الان تابستون 19 هستم و همه چی از بعد 18 تغییر کرده افسردگی فشار مالی فشار کاری پرس میشی قشنگ

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

من بعد یه سال و نیم گواهینامه مو گرفتم.. انقد حس خوبی داشت ... البته بار چهارمم بود که قبول شدم. بار سوم که قبول نشدم نشستم پشت کنکور ...گفتم تا اعتبارش نرفته شانسمو امتحان کنم 

دانشجو معلم

میگذره دیگه تازه وارد دنیای بزرگسالی میشی و میفهمی چقد دلت نمیخاس ک دبیرستان تموم شه من الان تابستون ...

هعی تف

حالا فک کردی تابستون ما خیلی جشنواره اس خیلی داره به ما خوش میگذره😂😂

😂😂💔