لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگذره دیگه تازه وارد دنیای بزرگسالی میشی و میفهمی چقد دلت نمیخاس ک دبیرستان تموم شه من الان تابستون 19 هستم و همه چی از بعد 18 تغییر کرده افسردگی فشار مالی فشار کاری پرس میشی قشنگ
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂
من بعد یه سال و نیم گواهینامه مو گرفتم.. انقد حس خوبی داشت ... البته بار چهارمم بود که قبول شدم. بار سوم که قبول نشدم نشستم پشت کنکور ...گفتم تا اعتبارش نرفته شانسمو امتحان کنم