2777
2789
عنوان

از پسره و مامانش تعجب می کنم

245 بازدید | 15 پست

یه پسر به درد نخور اومده خواستگاریم

جواب منفی دادم

ولی خیلی پر توقع و طلبکارن

پسره خیلی بیخوده ولی مامانش یه جوری برخورد می کرد انگار پسرش خیلی فوق العاده اس

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

بعضی خانواده ها فکر میکنن پسرشون چه تحفه ای هست.

تو توهم هستن

دیروز هم یه خواهری واسه برادرش تاپیک زده بود

همچین میگفت واسه برادرم رفتیم چندتا دختر دیدیم مامانم نپسندید،،که انگار پسرشون جف بزوس هست.....

والاااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده پسرا نود درصد متوهم و خودبزرگ‌پندارن .به پسرای ما که میرسه خانواده دختر 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعضی خانواده ها فکر میکنن پسرشون چه تحفه ای هست.تو توهم هستندیروز هم یه خواهری واسه برادرش تاپیک زده ...

نه من قبل این آقا زیاد خواستگار داشتم، همه خانواده های پسر این جوری نیستن واقعا، این مورد آخر من این جورین

من به سرپسرشون خیلی زیادم

ولی از نظر اونا برعکسه

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
خانواده پسرا نود درصد متوهم و خودبزرگ‌پندارن .به پسرای ما که میرسه خانواده دختر

نه عزیزم من خودم خواستگار زیاد داشتم تک و توک این جوری بودن، این مورد آخریم انگار توقع جواب منفی نداشتن فقط چون پسره یه مقدار پولداره ( پولشم حلال نیستا، حلال و حرام قاطی داره)

همه همینجور فکر میکنن راجب به خودشون هم دخترا هم پسرا فرق نداره

نه من خودم واقع بینم

با همین رفتارا یجور غالب میکنن در طرف میمالن که نگو وگرنه که ساده برخورد کنه کسی بهش زن نمیده!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
حیف از وقت که باره این پسرا بذاری

اصلا تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم و نمیشم

این آقا قبلا همکارم بوده

الانم همکار نیستیم

همون موقع که همکار بودیم ارزیابی شد می دونم چه آدم رو مخ و به درد نخوریه، شخصیتشو می شناسم.

مامانش مطرحش کرد سریع جواب منفی دادم

با همین رفتارا یجور غالب میکنن در طرف میمالن که نگو وگرنه که ساده برخورد کنه کسی بهش زن نمیده!

نه آخه می دونی معلوم بود خیلی پسرشو قبول داره و ادا در نمیاره

در صورتی که من و همکارای دیگم هممون می دونیم چقدر پسره مرد زندگی نیس.

نه آخه می دونی معلوم بود خیلی پسرشو قبول داره و ادا در نمیارهدر صورتی که من و همکارای دیگم هممون می ...

پس لابد خبر نداره فکر میکنه پسرش یدونس برا نمونس

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆