2777
2789

و نمیرد تا خود به آن گناه گرفتار شود امام صادق علیه السلام 

میخواین امر به معروف کنید برین آروم به طرف بگین نشینین همه جا بدشو بگین یا حتی از دور تو خیابون واب وای خاکبسرش و... این نه تنها ثواب نداره که گناه کبیره هم هس 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اگه گناهی نکرده باشی ولی سرزنش بیجا بشی اون چطور؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اولین و بهترین مدل امر به معروف رفتار هست 

نه زبان 

این فرموده امام صادق (ع)

اینقدر باید رفتار خودت خوب باشه که خیلی‌ها توسط همین رفتار جذبت بشن و کارهای خوبت رو الگو کنن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اصلا اولین و بهترین مدل امر به معروف رفتار هست نه زبان این فرموده امام صادق (ع)اینقدر باید رفتار خود ...

قربون امام صادق برم اسلام ناب در احادیث ایشونه

والا ما باید دست بذاریم رو کلاه خودمون باد نبره 

همه جور کاری کردیم 

سرمونو نمی‌کنیم ماتحت زندگی دیگران 

چون به ما ربطی نداره

کاری هم به گناه و معصیتش نداریم 

ولی در کل به من و امثال من مربوط نیست

وقتی مامانم درباره پوشش خانمای بی‌حجاب نظر میده و فحش میده من خیلی سعی میکنم بحثو عوض کنم اما ب بابا ...

وقتی کسی داره درباره کسی غیبت یا سرزنش می کنه شما فقط بلند در حق اونطرف دعای خیر کنید مثلا بگید ان شاءالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه خدا همه رو عاقبت بخیر کنه آدمایی که غیبت می کنن خلع سلاح میشن

والا ما باید دست بذاریم رو کلاه خودمون باد نبره همه جور کاری کردیم سرمونو نمی‌کنیم ماتحت زندگی دیگرا ...

اصلا اگر مربوطم باشه باید در خفا به طرف تذکر بدیم نه اینکه در جمع با نیش زبون و سرزنش آبروشو ببریم و دلشو بشکنیم 

وقتی کسی داره درباره کسی غیبت یا سرزنش می کنه شما فقط بلند در حق اونطرف دعای خیر کنید مثلا بگید ان ش ...

ب مامانم یه بار گفتم اگه همین شب توبه کرد چی؟ گفت ب درک میخواد کنه میخواد نکنه مهم اینه حال منو بد کرد

اونوقت یبار یه زنی داشت پشت سر یه دختری حرف میزد بخاطر پوشش دختره، بعد یکی بهش گفت داری غیبت میکنی و ...

متاسفانه هر کس به طریقی همنشین شیطان میشه گاهی حتی دیانتمون باعث میشه با شیطان رفیق شیم 

چه بسیار کارهای زشتی از انسان سر می زنه که شیطان در نظرش اونها رو خوب جلوه میده

ب مامانم یه بار گفتم اگه همین شب توبه کرد چی؟ گفت ب درک میخواد کنه میخواد نکنه مهم اینه حال منو بد ک ...

ان شاءالله خدا به همه مون توفیق بده راه اسلام واقعی رو در پیش بگیریم مومنی باشبم که امام صادق فرمودن